2015年2月23日星期一

Cannabis frø Hjælper Treat om CKD?

Cannabis frø Hjælper Treat om CKD
Som regel den korrekte daglige ernæring spiller en vigtig rolle i bremse udviklingen af ​​kronisk nyresygdom (CKD) og reducere symptomerne. Well Sesena hamp boshatye indeholder stoffer anvendelige som fedt, protein og nødvendige næringsstoffer. Hvordan kan nogen patienter med CKD har hampefrø? Læs videre.
Svar: Ja. Nå, hvilke fordele har de bringer?

- Bruger for hjertet:

Kardiovaskulære zabolevaniya- er nogle af de almindelige symptomer og komplikationer af CKD. Hypertension og diabetes øger også risikoen for hjertekarsygdomme. Omega-3-fedtsyrer i frøene af hamp lindre inflammation og infektion i nyrerne, hvilket reducerer risikoen for hjertesygdomme. Endvidere kan hampefrø reducere åbenbaring kolesterol og blodtryk.

- Undgå forstoppelse:

Fiber hampefrø forbedre tarmfunktionen og hjælpe med at forhindre forstoppelse.

- Beskyt den resterende nyrefunktion:

Olien fra hampefrø at beskytte nyrefunktion og bremse udviklingen af ​​CKD. Det reducerer krovnyanoe tryk og styrker immunforsvaret.

Med denne artikel, lærer vi om fordelene ved hamp skift og deres olie. Men jeg må sige, at kosten alene ikke nok til at stoppe progression af CKD. Det vigtigste er den rette medicinske behandling. Hvis du har spørgsmål, så lad os en besked herunder eller kontakt vores online læge.

没有评论:

发表评论

Online Expert