2015年2月6日星期五

At en sådan IgA Nefritis?

At en sådan IgA Nefritis
IgA nefritis er opdelt i primær og vtorochinost. Vi har brug for at forstå symptomerne på denne jade og derefter foretage en diagnose og derover.

Når nyrerne er beskadiget og gradvist forværres, opstår forskellige symptomer og ubehag og forringer livskvaliteten. Disse omfatter vniyaniya en ændring i følelser i kosten, og andre spotre. Hvis du har et spørgsmål, så send dem hospitalkidney@hotmail.com, og vi vil besvare dine spørgsmål så hurtigt som muligt. Næste vi er sammen, vi forstår symptomerne på nephritis.

1. Symptomer

IgA nefritis infektion i øvre dyhateleyh måde (akut gantroeterit, peritonitis, myelitis, etc.) efter 1-2 dage er der brutto hæmaturi, der er let at vise gentagne angreb. Fortsætter i et par timer til flere dage kan være mikroskopisk hæmaturi. Den ledsages af mavesmerter, rygsmerter, smerter myshlechnym eller let feber, nogle begrænset til brugere med urinveje på tidspunktet for inspektionen. Det er asymptomatisk proteinuri eller mikroskopisk hæmaturi, kan Molo patienter med vedvarende hæmaturi og proteinuri razltchnoy grad være ledsaget af ødem og hypertension.

2. Påvisning af inspektion

I bolschistvo mennesker ingen udsædvanligt symptomer, nogle patienter har smerter på slagtøj og ødem og forhøjet blodtryk.

3. Den supplerende undersøgelse

Bolschistvo er moderate albuminuri (<3g / d). Hæmaturi er pleomorfyzmom og forskelligartet og sinretizmom. Kan være lavere kreatininclearance, serumkreatinin stiger. Ifølge klinisk, kan vi gøre en foreløbig diagnose. Patienten skal gøres patologisk undersøgelse af nyrevæv.

4. forhindret frieri

Patienterne har brug for at beskytte sig mod de kolde og træthed, nyre giftige stoffer til at passe. Når infektionen må have været at bruge antibiotika. Patienter med kronisk tilbagevendende tonsillitis kan fjerne mandlerne.

Hvis du har andre spørgsmål, kan du sende dem via e-mail eller ringe + 86-311-89261580 og vi vil besvare dine spørgsmål så hurtigt som muligt. Glad for at hjælpe dig. Hav en god dag!

没有评论:

发表评论

Online Expert