2015年2月5日星期四

Kan jeg nægter dialyse slutstadiet kronisk nyresvigt?

Kan jeg nægter dialyse slutstadiet kronisk nyresvigt
Når kronisk nyresvigt progresiiruet til 5 grader, der er op til terminalen stadie, er dialyse sædvanligvis vedtaget for at fjerne de farlige forhold og støtte deres liv. Men det langsigtede program er forskellige dialyse ubehag og bivirkninger. Og så en masse af patienter med kronisk nyresvigt 5CT ønsker, om det er muligt at nægte dialyse. Hvis du er interesseret i dette emne, så læs videre.

Hos patienter med kronisk nyresvigt Artikel 5 har ingen urin, og næsten ikke gå på toilettet, så de har brug for dialyse.

Anuri viser, at nyrerne er næsten helt afvise og brudt, virker ikke. Således ingen metoder til at genoprette nyretransplantationer undtagen nyre. Hvis de nægter dialyse de forskellige affald og giftstoffer ophobes i blodet og beskadige andre organer og systemer, for eksempel, det respiratoriske system, det kardiovaskulære system, mavetarmkanalen, etc. og dør sædvanligvis inden for en uge.

Hos patienter med kronisk nyresvigt artikel 5 stadig vandladning, så er der nogle behandlinger, der hjælper til at reducere hyppigheden af dialyse og endda slippe af dialyse. Vandladning betyder, at private nyre celler og væv mere arbejde. Passende behandling kan reparere beskadigede celler og væv i nyrerne, undertrykke inflammation og fremme selvhelende nyre. Blood rensning, anbefaler vi vores behandling: rense blodet.

Blood oprensning skabt til at rense affald og giftstoffer blod og skabe chistnub indre miljø. Og dermed er det fremmer selvhelende nyre, giver de nødvendige næringsstoffer nyrerne. Efter nogen tid, behandlingen af nyrefunktionen forbedres i nogle speteni. Og livskvalitet forbedres.

Kan jeg nægter dialyse slutstadiet kronisk nyresvigt? Dette afhænger af tilstanden af sundhed og sygdom tyazhёlosti. Hvis du har spørgsmål til os, så lad os en besked herunder eller direkte kontakte vores læge i vores site, kan du, og vi er glade for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert