2015年2月16日星期一

Ernæring til patienter med membran nefropati

Ernæring til patienter med membran nefropati
Nyrer - er vigtige organer til filtrering af blodet. Fødebegrænsning tilvejebringe næringsstoffer, men på samme tid frembringer affald og metabolitter. Disse produkter er typisk fjernes fra blodet af nyrerne. Når nyrerne er beskadiget, affald akkumuleres i blodet. Korrekt kost er meget nyttigt. Så vidt vi ved, patienter med membran nefropati

har et strengt krav diæt. Mange produkter har brug for at være begrænset til dem, er, at de kan have? Hvor meget de skal spise? Hvilke fødevarer er skadelige for membranen nefropati?

Hvilken mad til patienter med nefropati membran skal undgås?

1. fordøjeligt og let mad er skadelige for membranen nefropati og patienter med en membran nefropati skal undgå skaldyr, oksekød, lam, krydret produkter, vin og krydret anis, kaffe og koriander.

2. Patienter med en membran nefropati at spise friske grøntsager og den rigtige mængde frugt, og ofte er nødt til at drikke vand. Lægen normalt forbyder patienter med membran nefropati har tonic og chili, litchi, chokolade, etc.

3. Lægen forbyder også patienter med nefropati membran ved hjælp af injektioner, såsom neomycin, streptomycin, gentamycin, etc.

4. Patienter behøver ikke at have for meget salt, fordi kvældningen har et stærkt forhold til mængden af blod og natriumsaltet. Hvis patienter med membran nefropati spise for meget salt og urin funktion blev beskadiget, kan det øge ødem symptom.

Hvis du har andre spørgsmål, kan du sende dem via e-mail eller ringe hospitalkidney@hotmail.com + 86-311-89261580 og vi vil besvare dine spørgsmål så hurtigt som muligt. Glad for at hjælpe dig. Hav en god dag!

没有评论:

发表评论

Online Expert