2015年2月6日星期五

Behandling for nedsat vandladning med kronisk nyresvigt

Behandling for nedsat vandladning med kronisk nyresvigt
Med udviklingen af patienter med kronisk nyresvigt mængden af urin falder. Er der en effektiv behandling øger vandladning?

Nyrerne filtrere blod for at fjerne affald og producere urin. Nyrerne modtager blod fra nyrearteriestenose behandles, drejes det behandlede blod til kroppen gennem nyrevenen og fjerne affald og andre uønskede stoffer i urinen. Urinen strømmer fra nyrerne gennem ureterne ind i blæren. Derfor kan vi vide, at reduktionen i produktionen af urin i forbindelse med nyreskader og nedsat nyrefunktion.

Nogle midler kan forøge vandladning. Den primære metode til behandling er at genoprette skadede celler og væv og forbedre nyrefunktionen. Patienter med kronisk nyresvigt, der allerede har taget lang tid dialyse, favoriserer reduktion af vandladning. Dette viste, at dialyse ikke kan behandle roden af CRF.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy bruges ofte i Clitic og hospital. Denne nye terapi bruger naturlige urter varm komprimere. Ved kun Osmotherapy patienter skal ligge på sengen. Denne Osmotherapy hensigt at forbedre inddrivelsen af nyre og forbedre nyrefunktionen. De aktive ingredienser i urter har anti-inflammatorisk funktion, anti-koagulation, nedbrydning, dilatation af blodkarrene, forbedre blodcirkulationen, sninyatiya overbelastning, tilvejebringe næringsstoffer til den beskadigede nyre og fremme DNA-replikation. Med forbedring af nyrefunktionen Micro-kinesisk medicin Osmotherapy indlysende senere giver resultater.

Hvis du er interesseret i Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kontakt us.We er glade for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert