2015年2月9日星期一

Hvad er behandling af nyresygdom påvirker intelligens?

Hvad er behandling af nyresygdom påvirker intelligens
Spørgsmål:

Min datter lider af en nyresygdom, og i de sidste 6 måneder. Hvad medicin nyresygdom forårsage et fald i intelligens?

svar:

Når nyresygdom naznachivayutsya forskellige medikamenter til at kontrollere symptomerne og bremse udviklingen af sygdommen. Eksempelvis ACE-hæmmere og ARB hjælpe lavere blodtryk og reducere udslip af protein. Steroider og immunosuppressive er at undertrykke inflammation i nyrerne og mindske proteinuri. Steroider og immunosuppressive lægemidler taget at undertrykke inflammation og reducere proteinuri. Diuretika kan lindre hævelse. Disse medikamenter kan hjælpe dig med at kontrollere symptomerne, men de bringer en masse bivirkninger, især steroider og immunosuppressive. De kan forårsage alvorlig depression og nedsat intelligens. Måske er din datter tager sådanne medikamenter. Nå, der er anden unormal udseende? For eksempel mange har en god appetit, vægtøgning, søvnproblemer, humørsvingninger? Hvis du er interesseret, bedes du kontakte vores online læge.

Kronisk nyresygdom er nødt til at kontrollere og behandle langtidsbehandling. For din tilstand rådgive dig naturlig behandling: Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Vores Osmotherapy refererer til en ekstern varm komprimere kinesiske urter. De aktive ingredienser i urter indgår i deres nyrefunktion og dadyat. De kan udvide blodkarrene, aflaste, forbedre hypoxi og iskæmi, fjern IMMN komplekser nedbrydes ekstracellulære matrix, for at forhindre yderligere skader på nyrerne, at supplere de nødvendige næringsstoffer og fremme selvhelende nyre. Især, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy næsten ikke bringer nogen bivirkninger.

Derudover Osmotherapy gennemførte vi flere lavement, fodbad, Meykan blandingen og andre. Hvis du er interesseret, kan du lade os en besked nedenfor og vi vil være glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert