2015年2月8日星期日

Hvordan man kan forbedre åndenød med kronisk nyresvigt?

Hvordan man kan forbedre åndenød med kronisk nyresvigt
I klinikken, kan nogle patienter føler, at der er noget galt i vejret. De kunne ikke trække vejret godt, og de havde ingen idé om, hvad de skal gøre. Måske har du eller nogen i din familie går igennem denne katastrofe eller smerten. Jeg vil bare, kan du lære mere om din sygdom og til at vælge den bedste behandling til at beskytte sig selv. Kontakt din læge for at få mere information hurtigt og direkte fri.

Åndenød eller vejrtrækningsbesvær kaldes, er en slags vigtige symptomer på respiratorisk svigt. Patienterne vil stadig lugte mangel på luft, eller åndenød og så videre. For næsten alle patienter med CKD (kronisk nyresygdom), det er en fælles symptom, at de kan blive ramt af vejrtrækningsproblemer. Som sygdommen skrider frem, vil systemet flere systemer og organer patienter blive alvorligt skadet. Nyre sygdom forårsaget af forhøjet blodtryk og øget metabolisk acidose forårsager åndedrætsbesvær.

Om nødvendigt kan Deres læge råde patienter til at tage dialysebehandling at lindre deres tilstand for Disease Control og timingen af nyresygdom. Dialyse kan fjerne for meget vand, toksiner, metabolitter, og så videre i blodet og reducere den reelle byrde. Således kan vi lindre symptomerne, beskadigede nyrer og øge deres livskvalitet.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan være mere passende for din sygdomstilstand. Lavet af naturlige urter, er det præget af ydre kinesisk medicin og har færre bivirkninger at afhjælpe patienter nyresygdom på princippet. Først og fremmest kan det beskytte funktion af de resterende nyrepatienter at forbedre den interne miljøet og bidrager til renal nyre genopretning.

Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte vores online læge eller efterlade os en besked nedenfor.

没有评论:

发表评论

Online Expert