2015年2月13日星期五

Dårlig appetit med polycystisk nyresygdom: hvad man skal gøre?

Dårlig appetit med polycystisk nyresygdom: hvad man skal gøre
Mange patienter med polycystisk nyresygdom klager over tab af appetit. Så hvad man skal gøre for at forbedre appetit? Læs videre.

Som regel polycystisk pochek- er en arvelig sygdom kan forårsage forskellige symptomer og komplikationer.

Godt som polycystisk nyresygdom påvirker appetit?

- Når Kitts nyre er små, kan de ikke forårsage skader på kroppen. Men med udviklingen af cyster i nyren forværre nyrefunktion. Men forskellige affald og giftstoffer ophobes i blodet. Disse skadelige stoffer stimulere maven, hvilket fører til kvalme og opkastning. Denne uhudschaet appetit.

Teknikker hjælpe patienter med polycystisk nyresygdom at forbedre appetit.

Dårlig appetit polznyh påvirker forbruget af næringsstoffer og der er således fejlernæring og forværrer sygdommen. Og så er vi nødt til at forbedre appetit.

For det første er det nødvendigt at gøre lys motion, såsom gåture og jogging, tai chi og yoga. Disse lette øvelser til at hjælpe dig med at forbedre din appetit.

For det andet er det nødvendigt at følge en diæt med lavt saltindhold, lavt fedtindhold, højt vitaminer. Korrekt ernæring ikke kun giver tilstrækkelige nødvendige næringsstoffer, men også reducerer belastningen på nyrerne, kotroliruet symptomer og komplikationer, såsom hypertension og proteinuri.

For det tredje skal vi stoppe væksten af cyster og forhindre yderligere skader nyre. Micro Osmotherapy kinesisk medicin kan hæmme den unormale proliferation af epitelceller og renal tubulær sekretion foring celler for at stoppe væksten af cyster, cyster væg for at øge permeabiliteten, og trykket i og uden for cyste væggen, således at der kan udledes væsken fra kroppen. Og så cyste falde. Desuden kan de behandle inflammation og infektion, fjerne blod stasis at udvide blodkar og nedbryde den ekstracellulære matrix for at genoprette nyrefunktion. Med forbedring af nyrefunktionen forbedrer appetit.

Polycystisk nyresygdom bør behandles så hurtigt som muligt. For mere information, efterlade os en besked herunder eller kontakt vores online læge.

没有评论:

发表评论

Online Expert