2015年2月4日星期三

Kan jeg spiser Iams patienter med diabetisk nefropati?

Kan jeg spiser Iams patienter med diabetisk nefropati
Nutrition spiller en vigtig rolle i livet. Iams er velsmagende grøntsager og rig på C-vitamin, calcium, protein, fedt og andre næringsstoffer. Yamsrødder smag tiltrækker mange mennesker. Men patienter med diabetisk nefropati er ikke rådes til at spise yams.

Som regel er det muligt at spise fødevarer eller fødevarer, afhænger af ingredienserne i nih.Eti produkter med gavnlige ingredienser, du kan spise. Men yams indeholder skadelige stoffer til behandling af diabetisk nefropati.

1, højt sukkerindhold yamsah:

Yamsrødder indeholder rige sukker. En patient med diabetisk nefropati spise yamsy der øger blodsukker og forværrer sygdommen. Derfor bør de ikke have yamsy at bremse udviklingen af sygdommen og til at forebygge nyresvigt.

2, High kalium i yamsah:

Beskadigede nyrer ikke er i stand til at fjerne overskydende kalium fra kroppen, og det overskydende kalium kan forårsage forskellige skadelige som svaghed, arytmi eller hjerteanfald. Derfor bør patienter med nyresygdom holde mængden af kalium i fejlsikret predelah.Tak og patienter med diabetisk nefropati er bedre ikke at have yamsy, især kalium niveauer er steget.

Selv patienter med diabetisk nefropati yamsy ikke et godt valg, men yamsy bringe nogle fordele:

1, forbedre immunsystemet:

Yamsy indeholder en masse mucinøse proteiner, der kan forhindre atrofi af leveren, renal atrofi af bindevæv og forbedre immunsystemet, hæmmer forekomsten af andre sygdomme. Desuden mineraler i yamsah spiller en vigtig rolle i opretholdelsen og justere kroppens funktioner. Calcium og magnesium i yamsah kan hjælpe mod osteoporose.

2 Predotvrashenie aterosklerose:

Mucinøse protein yamsah gør karvæggen fleksibel og forhindrer åreforkalkning voznikanie.

I virkeligheden er der ingen sådanne produkter, der er strengt forbudt. Tips i kosten afhænger medicinsk analyse og personlig status af sygdommen.

Hvis du vil vide mere, så lad os en besked herunder eller kontakt vores online læge. Vi er glade for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert