2015年2月7日星期六

Hvorfor uræmisk patienter føler hovedpine efter dialyse?

Hvorfor uræmisk patienter føler hovedpine efter dialyse
Uræmi betyder, at kronisk nyresygdom (CKD) processer i slutstadiet nyresvigt. Dette er ikke en selvstændig sygdom, men en gruppe af klinisk sidromov. På dette stadium af nyrefunktionen ikke kan arbejde effektivt. Endvidere at nyreudskiftningsterapi neobohodimy styre sygdomsprocessen og forlænge levetiden for patienterne.

Dialyse er en udskiftning terapi, som i stedet sostorony nyrefunktionen, at eliminere spild metabolecheskie bevare syre-base balance og elektrolyt. Denne utraditionelle zapadnay metode til behandling af nyresvigt. Hvorfor siger vi, at dialysepatienter med uræmi lider af hovedpine? Hvis du har været diagnosticeret med uræmi og hovedpine ting at gøre for at behandle det?

Hovedpine er et almindeligt symptom i klinisk og årsager til hovedpine er forskellige.

1, forhøjet blodtryk (hypertension)

Højt blodtryk efter dialyse kan forårsage hovedpine. Tager noget medicin til at kontrollere blodtryk er nødvendig. Hvis alvorligt forhøjet blodtryk ikke kan reduceres efter behandling, skal dialyse stoppes.

2, blødning i hjernen

Dialysepatienter er ofte virksomheder med højt blodtryk og cerebral aterosklerose, hvilket kan føre til intrakraniel blødning. Endvidere patienter med subduralt hæmatom, cerebral emboli kan også forårsage hovedpine.

3, dialyse uligevægt syndrom

Det ser normalt hos patienter, som er lige begyndt at tage dialyse, som er forbundet med neurologiske symptomer og finder sted i midten og senere perioder.

4 Andre årsager

For eksempel hæmolyse intolerance acetat og så videre, kan også forårsage hovedpine.

En hovedpine er blot en af de bivirkninger hos patienter. Til behandling af hovedpine er behandling af uræmi. TKM (traditionel kinesisk medicin) tilbyder en lang række metoder til at fjerne sygdommen. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og immunterapi er effektive og har færre bivirkninger. Alle af dem kan styre tilstand af sygdom af patienter til at lindre smerte og forlænge levetiden af patienter, i videst muligt omfang.

Hvis du har andre problemer, kan du lægge en besked herunder eller kontakt vores online læge.

没有评论:

发表评论

Online Expert