2015年2月8日星期日

purpura Nefritis

purpura Nefritis
Purpura nephritis - af forskellige årsager har forårsaget det meste af skaden af kronisk nedsat parenkymal. Derfor kan nyrerne ikke udskille en række metaboliske affald og må ikke forringe visse hormonforstyrrende hormoner, så de metaboliske affald og endokrine hormoner i kroppen vedligeholde og identificere toksiske effekter.

Symptomerne på nefritis normalt vises inden for en måned af sygdommen, undertiden nogle af symptomerne opstod i 3-6 måneder eller mere end 2 år efter sygdommen.

Den vigtigste implikation er klinichesnie sleduyushem

1. hæmaturi

Hæmaturi er brutto hæmaturi og mikroskopisk hæmaturi, hendes udseende stabil og diskret. Desuden purpura nefritis stigninger efter infenktsii og lilla angreb. De fleste tilfælde af sygdommen har albuiminuriyu i varierende grad.

2. Albuminuri

Med varierende grader af albuminuri er ikke nødvendigvis proportional med sværhedsgraden af hæmaturi. Nogle patienter kan manifestere sig som nefrotisk syndrom eller akut renal syndrom.

3. Hypertension

Hypertension er normalt lёgim, og naturligvis mennesker med hypertension på grund af dårlig prognose.

4. Symptomer på fælles

Over halvdelen purpura nefritis patienter har problemer med leddene, primært i de store led. De vigtigste hævede og smertende led omkring.

5. Symptomer i fordøjelsessystemet

Næsten to tredjedele af patienterne har mavesmerter og kvalme og opkastning. Den mavetarmkanalen kan også bløder og har hævelse.

6. Andre

Nogle patienter har normal nyrefunktion, men kun få havde et forbigående forhøjelse af kreatinin og kvælstof. Nogle patienter har hævelse, mest lyuley med lys. Hos patienter med ødemer i den akutte fase vokser ofte blodtryk. Årsager til ødem associeret med tab af proteinuri, gastrointestinal protein, og ændringer i kapillær permeabilitet. Derudover er patienter, der normalt ledsaget af smerter i leddene i huden purpura og mavesmerter og generel utilpashed.

Hvis du har spørgsmål om nyresygdom, så kontakt os via telefon + 86-311-89261580 eller e-mail hospitalkidney@hotmail.com eller skype: hospital.kidney.

没有评论:

发表评论

Online Expert