2015年2月23日星期一

Kan kanel hjælpe lavere blod kreatinin?


Kan kanel hjælpe lavere blod kreatinin
Kanel kan hjælpe med at reducere niveauet af kreatinin i blodet? Kanel har stor medicinsk værdi og hjælper med at forhindre kronisk nyresvigt (CRF) og styrke tilstand nyrerne. Godt kanel reducerer niveauet af kreatinin i blodet?

Indtil videre er der ingen undersøgelser, der har vist, at kanel reducerer kreatinin til normal. Men i diabetisk nefropati, det hjælper med at kontrollere betingelserne for sygdommen. Diabetisk nefropati refererer til nyresygdom forårsaget af langsigtede diabetes. Permanente højt blodsukker skader nyre celler og væv. Og derfor, i blodsukkerkontrol vigtigt at beskytte nyrefunktionen og reducere blodkreatinin. Kanel hjælper med at kontrollere blodkreatinin og bremse udviklingen af ​​diabetisk nefropati.

Creatinin stigning som følge af forringelse af nyrefunktionen, og så for at reducere kreatinin fra roden, er det nødvendigt at styrke nyrefunktion. I de beskadigede nyre celler, der er tre typer: sunde, beskadigede og døde celler. Vi gør ikke noget for allerede dødt væv, men vi kan reparere beskadigede celler og genskabe deres funktion, forbedre nyrefunktionen. Til dette formål udfører vi forskellige metoder til kinesisk medicin behandling: Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, terapi Quan, lavement, fodbad, terapeutiske bade for hele kroppen, decoctions, akupunktur, moxibustion, massage og andre. De kan fremskynde blodcirkulationen, øger blodgennemstrømningen til nyrerne, reparere beskadigede celler og væv i nyrerne, forbedre nyrefunktionen og give de nødvendige næringsstoffer nyrerne.

Hvis du ønsker at lære mere om kreatinin, efterlade os en besked herunder eller ring + 86-311-89261580 og vi er glade for at hjælpe dig !!!

没有评论:

发表评论

Online Expert