2015年2月27日星期五

Sådan fjerner affald og giftstoffer fra blodet uden Dialyse?

Sådan fjerner affald og giftstoffer fra blodet uden Dialyse
Typisk nyre opfylder rent affald og toksiner fra blodet for at fjerne skadelige stoffer fra forskellige organismer. Når nyreskader forskellige toksiner og matabolisty ophobes i blodet. Kredsløbssygdomme de påvirker næsten hele trold og systemer. Med uhusheniem nyrefunktion glomerulære filtrationshastighed (GFR). Når GFR mindre end 15 ml / min / 1,73m2, dialyse er nødvendig. Men når GFR over 15 ml / min / 1,73m2, hvordan du fjerner affald og giftstoffer fra blodet uden dialyse?

GFR på over 15, er dialyse ikke anbefales, fordi dialyse program hjælper med at beskytte nyrefunktion. Så Rådet for kinesisk medicin behandling for at fjerne skadelige og forhindre yderligere skade på nyrerne.

-Nozhnaya Bath:

Læder- det er et af de organer afgiftning. Skadelige stoffer eksternt gennem porerne under svedtendens. Terapeutiske bade fremhævet til type 2 i vores hospital nefropati Shijiazhuang Kina: fodbad og mudderbade for hele kroppen. De aktive ingredienser i vand for at hjælpe med at reparere og gendanne de beskadigede celler og nyrevæv. Desuden kan medicinske bade fremskynde blodcirkulationen ved at dilatere blodkar og genoprette nyrefunktion.

Enema:

Enema hjælper med at fjerne affald og giftstoffer fra mave-tarmkanalen.

Terapi Quan:

Quan terapi bruger hud, fjerne skadelige stoffer og skabe blodcirkulationen, forbedrer evnen til selv i nyrerne.

For at rense blodet, skal du først nødt til at forbedre nyrefunktionen. Hvis du har et spørgsmål, så lad os en besked herunder eller sende pochite hospitalkidney@yandex.ru, og vi er glade for at hjælpe dig!

没有评论:

发表评论

Online Expert