2015年2月3日星期二

Hvad er symptomer på lupus nefritis i der?

Hvad er symptomer på lupus nefritis i der
Vi kan med regelmæssige urin varsel symptomer på lupus nefritis. Nogle patienter har en øget skum urin, ødem århundrede, en uddybning af urin farve og andre fænomener. Vi kan bestemme gennem inspektion. Når vi udvikler projekter af behandling skal baseres på patientens tilstand. Hvad er symptomerne på lupus nefritis have?

1. Symptomer på lupus nefritis er normalt infektion, er en væsentlig faktor. Akut anfald af patienter med akut glomerulonephritis og kronisk glomerulonephritis normalt i forbindelse med pharyngitis, tonsillitis, zarozoy verhneog luftvej. Så when're smitsom sygdom bør tage regelmæssig urin.

2. Selv hos patienter med lupus nefritis er uden tydelige symptomer, men i de tidlige stadier er der en konstant træthed, impotens, lumbago, hævelse af øjenlåg, ansigt og ankel, stigende skum urin, unormal urin farve. Så når folk har disse symptomer, er det nødvendigt at komme til polnitse og gøre regelmæssig urin.

3. 1/3 af patienter med lupus nephritis kan have forhøjet blodtryk og åbenbar tserebralgiyu, hukommelsestab, dårlig søvn, etc. Hvis sådanne patienter har forhøjet blodtryk simptotymi speciel, sørg for at gøre regelmæssig urin. Især unge patienter.

4.Simptomy tidlige lupus nephritis kun har en stigning i urin kolchestva og hyppig vandladning hos raske nochi.Esli ikke drikker en masse vand inden jeg går i seng om aftenen er normalt ikke tisser eller kun en raz.Esli ofte tisse mere end 2 gange, er det nødvendigt at komme til polnitse og gøre regelmæssig urin og nyrefunktion.

5.Bolshestvo patienter med lupus nephritis normalt åbenbar svaghed, svimmelhed, bleghed ansigt, etc.

Forekomsten af lupus nefritis lavere, men du kan ikke ignorilovat. Vi har brug for at kende symptomerne på lupus nefritis.

没有评论:

发表评论

Online Expert