2015年2月16日星期一

Forøgelse forhindre cyster i nyrerne

Forøgelse forhindre cyster i nyrerne
Når cyster i nyrerne er stadig små, at de ikke påvirker nyren. Men med stigende cyster nyrefunktion hos patienter med polycystisk nyresygdom reduceres. Når cyster er mere end 3 cm, de hæmmer de omgivende væv og organer og forårsager forringelse af nyrefunktionen. Hvad skal jeg gøre for at stoppe væksten af cyster og reduceret?

- Drik vand:

Undersøgelser har vist, at i den tidlige fase polycystisk nyre drikkevand hjælper undertrykke væksten af cyster i nyrerne og forhindre nyreskader. Hvis du har en tung svar, nedsat vandladning og skade nyrerne, er det nødvendigt at begrænse brugen af vand, fordi så brugen af vand øger belastningen på nyrerne og fremskynde forværringen af nyrerne.

- Supplement Vitamin B3:

Vitamin B3 hæmmer dannelsen og væksten af cyster i nyrerne.

- Monitor blodtryk:

Hypertension - et almindeligt symptom på polycystisk nyresygdom. Hvis du ikke kontrollere blodtrykket, cyster vokser hurtigt og forværre tilstanden af nyrerne og øge risikoen for hjertesygdom.

- Følg en sund livsstil

Du må ikke drikke eller ryge, undgå kaffe.

- Tag en effektiv behandling:

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy vil give gode resultater med at kontrollere væksten af cyster i nyrerne. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy refererer til en ekstern varm komprimere kinesiske urter. De aktive ingredienser i urter kan undertrykke unormal proliferation af epitelceller og renal tubulær sekretion cyste væske, og så stoppe væksten af cyster. Endvidere kan de fremskynde blodcirkulation, for at øge permeabiliteten af cyste væg, således at væsken forlader kroppen.

Hvis du har spørgsmål om polycystisk nyresygdom, så lad os en besked herunder eller kontakt vores online læge, og vi er glade for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert