2015年2月14日星期六

Kan jeg være gravide patienter i dialyse?

Kan jeg være gravide patienter i dialyse
Kvindelige patienter med nyresygdom i dialyse længere kan det være gravid? Om de vil føde raske børn? Gravid hvorvidt rådgive under programmet for dialyse?

Normalt gravid ikke rådgive patienter i dialyse, fordi graviditet anses for høj risiko.

Vores sunde nyrer arbejde hele dagen, og dialyse som en kunstig nyre, kun rense blodet taget fra affald og giftstoffer kun 12-15 timer om ugen eller endnu mindre. Især dialyse kun erstatter privat nyrefunktion. Og så samtidig tage dialyse, er de stadig lider af en høj koncentration af forskellige toksiner. Tilstedeværelsen af forskellige toksiner og metabolists kan forårsage fosterskader.

Under graviditet, sunde nyrer arbejder mere end nogensinde at holde blodet rent, fordi der under graviditeten flere metabolists produceres og skal fjernes af nyrerne. Især blodcirkulationen øger også under graviditet. Kort sagt, under graviditet mere affald og toksiner fjernes fra kroppen. I kvindelige patienter i dialysebehandling næsten ikke arbejde og så graviditeten så svært.

Kort sagt, ikke råde kvindelige patienter i dialyse få et barn.

De fleste vazhnoe- repareres og restaureret nyre celler og beskadiget væv, forbedre nyrefunktionen. Dialyse hjælper med at fjerne affald og giftstoffer og undgå usikre forhold og forlænge den forventede levetid.

og så vi råde dig til at prøve vores nye effektive behandling: Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Det vil give store resultater i inddrivelse af nyrefunktionen.

Hvis du har spørgsmål, så lad os en besked herunder eller send en e-mail: hospitalkidney@yandex.ru og vi er glade for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert