2014年6月14日星期六

Alternative behandlingsformer for PKD i 4. etape CKD 21% Nyrefunktion

Patienter, der beskæftiger sig med PKD i 4. etape CKD 21% nyrefunktionen kan være tilbageholdende med at prøve nogle af de traditionelle medicin ordineret til behandling af denne lidelse. Selv de, der allerede har prøvet mange af de medikamenter med utilfredsstillende resultater i sidste ende kan være klar til at prøve noget anderledes. Mange af dem er på udkig efter noget mere naturligt.

I dagens verden, er tilgængelige for polycystisk Nyrer alternative behandlingsformer. Nedenfor er detaljeret introduktion af en urtemedicin i Kina er kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Hvad er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy?

Som en featured behandling af Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, er denne terapi opfundet af vores hospital eksperter hold efter mange års studier og kliniske erfaringer. Andre end konventionel oral medicin eller kirurgi, dette er en ekstern anvendelse af kinesisk urt medicin med ingen skadelige virkninger på menneskers krop.

Under behandlingen, patienterne bare nødt til at ligge på sengen med to lægemiddelpakninger knyttet til nyre-regionen. Ved moderne osmose enhed, kan effektiv medicin ingredienser nå nyre læsion direkte og derefter træde i kraft for at behandle nyresygdom fra roden.

Hvordan kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy behandle PKD i 4. etape CKD 21% nyrefunktion?

På grundlag af en præcis diagnose af hver enkelt patients sygdomstilstand, vil den mest egnede medicin ordination af Osmotherapy gives til hjælpe med at forhindre yderligere udvidelse af nyre cyster, skrumpe cyster i størrelse over tid, bevare og fremme nyrefunktionen, og genoprette nyrerne struktur.

På denne måde vil sygdommen ikke fremskridt i fremtiden. Patienter kan undgå nyresvigt med succes og leve et normalt, lang levetid. Har du stadig noget uklart? Indtal en besked i det følgende afsnit. Vi vil svare dig hurtigt inden for 24 timer. Hav en god dag!

没有评论:

发表评论

Online Expert