2014年6月18日星期三

Er der nogen kur for kreatinin 6 i IgA nefropati

Vi har for nylig modtaget en besked tilbage på vores web budskab. Indholdet er, at hendes mand har været ramt af IgA nefropati i fortiden 3 años.Su kreatinin count er steget til 6ml/dl 2.7ml/dl.? Der er en kur for sin mand? For at besvare dit spørgsmål, vil jeg lade hende, hvad er den egentlige årsag til IgA nefropati?

1.IgA nefropati Hvad er årsagen?

IgA nefropati er en form for autoimmun renal lidelse. Hvis vores immunitet er lav, er det meget sandsynligt, at forårsage immunlidelse efter at have modtaget en feber infektion, vil den immunreaktion immunsystemet være forårsaget. Immunkomplekset vil forblive i omløb og indskud i andre organer. For immunkomplekser deponeret i den glomerulære basalmembran og forårsage proliferation af mesangialceller og inflammation og dermed skade afgiften barriere og mekanisk barriere. Låsning kan ikke blokere lækage af proteiner og røde blodlegemer. Med hensyn til behandling af denne sygdom, må vi først kontrollere immunreaktion. De fleste immunosuppressive kan opnå denne effekt. Men der er ingen effektive lægemidler, der kan eliminere de vestlige immunkomplekser. Hvis immunkomplekser forbliver i kroppen, når vi reducere doserne af immunosuppressive lægemidler, symptomerne tilbagefald. Kun hvis vi fjerne immunkomplekser i basalmembran og mesangial reparere beskadigede celler, protein tab primært kan stoppes.

Two.Sådan fjernes og reparere immun komplekse mesangialceller såret?

Vi anvender en kinesisk urtemedicin til behandling af primært systemisk IgA nefropati. Kinesiske plantelægemidler er der følgende funktioner:

Først kontrol af immunlidelse

Fordi immun sygdom, der løbende er betændelse i kroppen, og hver runde af inflammation kan forårsage skade på nyrerne, og enhver skade betyder, at forøgelsen i nyrefibrose. Derfor er det en nødvendighed at kontrollere immun sygdom.

For det andet, skal du fjerne nyre fibrose og hente blodbanen

Materielle aktiver hjælper med at fjerne renal fibrose. Nyrefibrose blokerer den normale strøm af blod. Efter fjernelse af nyre fibrose, bliver blodcirkulationen glattere. Også renal iskæmi og hypoxi kan lindres.

For det tredje, renalcelle reparere og gendanne beskadigede nyrefunktion

Denne funktion af kinesisk urtemedicin er helt forskellig fra vestlig medicin. Kinesiske urter hjælper nyrerne til at reparere sig selv og gradvist forbedre nyrefunktionen. Så længe nyrefunktionen forbedres, vil høj kreatinin naturligt og effektivt reduceres.

Kinesiske urte medicin til behandling af systemisk IgA nefropati. Denne systematiske terapi omfatter Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, Immunterapi, medicineret bad, fodbad, Enema, zoneterapi og andre retsmidler. Du kan få vist detaljerede oplysninger, kan du efterlade en besked til enfermedad-renal@hotmail.com eller konsultere direkte vores online læge.

没有评论:

发表评论

Online Expert