2014年6月29日星期日

Kan du få Dialyse med en Kreatinin af 8 i CKD

Efter at få diagnosticeret en kreatinin af 8 i CKD kan du spekulerer på, om du kan få dialyse eller ikke med denne lidelse. I den følgende tekst, lad os se på dette spørgsmål sammen og finde den tilsvarende svar. Foretrækker at tale direkte? Chat med vores online læge nu for gratis hjælp.

Generelt har en person med en kreatinin af 8 i CKD skred at ende nyresygdom med tabet af de fleste nyrefunktion. På dette tidspunkt, han ofte foreslået til dialyse for at opretholde livet.

Under behandlingen, kreatinin fjernes fra blodet, så niveauet er lavt efter behandlingen. Men som terapien gør intet for at reparere det beskadigede nyre og forbedre nyreskade, kreatinin-niveauet vil stadig få forhøjet Da nyrefunktionen falder med tiden.

Derfor dialyse er ikke det bedste valg af behandling for din kreatinin af 8 i CKD. Du anbefales at tage holistisk tilgang til at reparere de svækkede nyrer og genoprette den samlede nyrefunktion. Med nyrer fungerer bedre og bedre, vil dine symptomer blive elimineret fundamentalt, og du kan forvente at leve et langt længere levetid.

Venligt bemærke, at bør kun gives den mest passende valg af holistisk behandling på grundlag af en omfattende analyse af din sygdom situation. Du kan tale med din nephrologist for en sådan form for valgmulighed.

Her vil vi gerne foreslå en systematisk kinesisk medicin behandling er kendt som Blood Pollution Therapy. Det er udviklet af nationens berømte nyre eksperter efter mere end tyve års forskning og klinisk praksis. Avancerede blod oprensningsteknikker og traditionel kinesisk medicin retsmidler er selektivt involveret i behandlingen procedure. Hvis du vil vide mere detaljerede oplysninger, kan du klikke her.

没有评论:

发表评论

Online Expert