2014年6月18日星期三

Behandling for CKD 4 med hæmoglobin 8.0

At vide, hvad det betyder hæmoglobin 8.0, må vi først vide, hvad det normale hæmoglobin rækkevidde. For voksne og børn, mænd og kvinder, normale værdier har små forskelle. For børn det normale hæmoglobin rækkevidde er 11-13, for voksne mænd er 14-18 og for voksne kvinder er 12-16. Så vi kan se, at 8,0 er ganske lav hæmoglobin.

Hæmoglobin er en type af protein i de røde blodlegemer. Vigtig rolle i kroppens væv spiller transportere ilt og kuldioxid ud af væv. Lavt hæmoglobin count skyldes det lave antal af røde blodlegemer på grund af anemia.Para CKD stadie 4 patienter, renal anæmi og lavt antal røde blodlegemer er meget almindelige, fordi alvorligt beskadiget renaesl ikke kan producere nok erythropoietin er et vigtigt hormon at stimulere knoglemarven til at producere nok røde blodlegemer.

Ud over det lave niveau af hæmoglobin i laboratorietest, fire CKD-patienter også opleve en række symptomer og ubehag, der er forbundet med anæmi, såsom træthed, træthed, følelse af kulde altid være det.

For at øge den lave hæmoglobinniveau på 8,0 tilbage i normalområdet tidlig og effektiv behandling skal søges at afhjælpe anæmi og lavt hypoalbuminemia.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy har vist sig at være en effektiv behandling for ikke-dialyse CKD stadie 4 patienter. Du kan bidrage til at fremme blodcirkulationen og stofskiftet for at forbedre den generelle tilstand af patientens sygdom. Hvad mere er, kan aktive ingredienser i kinesisk medicin hjælpe med at reparere nyre filtreringssystem, reparere beskadigede nyre væv og forbedre nyre funktioner, så flere kan produceres erythropoietin og anæmi kan afhjælpes. Da basalmembranen er repareret, kan urinprotein tab reduceres således, at niveauet af serumalbumin kan forbedres.

Desuden bør CKD stadie 4 patienter med lavt hæmoglobinniveau har mere indtag af folinsyre, jern og vitamin C.For svær anæmi, blodtransfusion og infektion jern i kosten kan hjælpe en masse.

Ovennævnte om behandling for CKD 4 med 8,0 hæmoglobin? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har al den oplysninger, hvis du har problemer, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert