2014年6月14日星期六

Eastern kinesisk medicin for nyresvigt Ingen Dialyse eller Transplant

Mange patienter med nyresvigt har konsulteret os om det østlige kinesisk medicin for deres sygdom uden dialyse eller nyretransplantation. Så vil vi gerne forklare dette problem her. Læs videre for at lære mere nyttig information. Har du et spørgsmål? Chat med ud online læge for gratis rådgivning.

Shijiazhuang Nyresygdom Hospital er det største nyresygdom specialiserede hospital i Kina. På baggrund af næsten 30 års ekspertise i behandling af forskellige nyresygdomme, har vores hospital nyre eksperter holdet udviklet naturmedicin for nyresvigt uden dialyse eller transplantation.

* Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Som ekstern anvendelse af kinesisk urtemedicin, er Osmotherapy vist sig ganske effektiv til at hjælpe patienter med nyresvigt undgå eller få off dialyse. Det er en roman udvikling af traditionel kinesisk medicin. Behandlingen er både sikkert og bekvemt. Du er inviteret til at klikke her for at se video introduktionen. Derefter vil du have en langt bedre forståelse.

* Blood Pollution Therapy

Fordelen ved Blood Pollution Terapi er, at det kan behandle nyresygdom fra roden, således at stoppe sygdommens stadige forværring eller endog vende visse skader nyre. Som en systematisk behandling, kombinerer avancerede blod rensningsmetoder med kinesiske medicin behandlinger (som varmt komprimere terapi, cyklus terapi, lavement, moxibustion, fuld bad terapi, fodbad, og oral urt medicin).

Specifikke behandlingsmetoder udvælges afhængigt af personlig diagnose af patientens situation. Hvis du ønsker at få evalueringen af ​​denne behandling, kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com.

Nu, du har haft en generel viden om det østlige kinesisk medicin for nyresvigt uden dialyse eller nyretransplantation. Hvis du gerne vil lære mere om detaljerne, er du velkommen til at kontakte os. Det er vores venligst at dele gratis rådgivning. Tak for din tid!

没有评论:

发表评论

Online Expert