2014年6月21日星期六

Urinproduktion hos patienter med nyresvigt med alderdommen Refuse Dialyse

Nyresvigt er en af ​​de mest alvorlige fase for nyresygdom patients.Recently nogen fortalte mig, at patienter med nyresvigt klage til have dialysis.They har urinproduktion, og de er i den gamle age.If de nægter at have dialyse, hvad skal vi gøre ? Følg vores beskrivelser og finde svarene.

Hvis du har spørgsmål om nyresygdom eller nyresvigt, Klik online læge direkte.

Urinproduktion hos patienter med nyresvigt med alderdommen Refuse Dialyse

Urinproduktion er en vigtig indeks til at beregne renal funktioner.Den mindre urinproduktion er, desto færre nyrefunktioner tilbage.

De følgende årsager er årsager til nyresvigt hos patienter med alderdom at nægte dialyse.

I medicinsk perspektiv, hvis patienterne har urinproduktion, dialyse er ikke foreslået af lægen.

I livet perspektiv, patienterne er i den gamle age.Dialysis er farligt for them.At samtidig deres livskvalitet vil være influenced.Dialysis ikke er foreslået for gamle mennesker.

I effektivitet perspektiv, dialyse hjælper patienter med nyresvigt at holde deres daglige liv, men undlader at bremse udviklingen af ​​nyresvigt.

Er der nogen andre behandlinger at erstatte dialyse?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er baseret på kinesiske medicines.Those kinesisk medicin er naturlige og har færre bivirkninger effects.It har lignende funktioner til Dialysis.It hjælper nyrerne til at fjerne ubrugelige stoffer ud af kroppen.

De aktiverede kinesiske Lægemidler i Micro-kinesisk medicin Osmotherapy giver nutritions for nyrer selv-regenerering og selv-opsving.

Når de har Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, de føler sig trygge.

Bortset fra Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, vores hospital har mange behandlinger til at hjælpe patienterne udledning af affald og giftstoffer ud af kroppen, såsom Medicated Bath, cirkel terapi.

Hvis du er interesseret i vores behandling eller vores hospital, e-mail til kidney-support@hotmail.com med patientens oplysninger og vores eksperter vil give dig et svar med konkret vejledning.

没有评论:

发表评论

Online Expert