2014年6月28日星期六

Serumkreatinin 6,5 med FSGS: Er det farligt eller ej

"Jeg har været ramt af serumkreatinin 6,5 med FSGS. Er det farligt eller ej? Hvad skal vi gøre i denne tilstand? Oplys venligst. "Her er en forespørgsel, vi fik fra en patient. Hvis du har lignende tvivl, chat med vores online læge for gratis rådgivning.

Hej, Sir eller Fru, har du hørt os om din diagnose af serumkreatinin 6,5 med FSGS. Ærligt talt, din tilstand er ganske farligt, og du har udviklet sig til et fremskredent stadium af nyresygdom med tabet af de fleste nyre kapacitet. Ubehandlet vil sygdommen være livstruende.

Mens hvad skal du gøre med serumkreatinin 6.5 grundet FSGS?

På dette stadium, den mest afgørende ting for dig er at tage hurtig behandling for at sænke det høje kreatinin niveau og forhindre yderligere tilbagegang af nyrefunktionen. Kun på denne måde, kan du forvente at få en gunstig prognose.

Her vil vi gerne anbefale en omfattende behandling for din reference: blod rensning behandlinger + Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.

- Blod rensning metoder, herunder hæmofiltrering, hæmoperfusion, immunoadsorption, plasma udveksling, CRRT kan bruges til at rense blodet og fjerne giftige og skadelige stoffer ud af kroppen.

- Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en ekstern anvendelse af urtemedicin. Terapien arbejder for yderligere rydde op toksiner og affald, udvide blodkarrene, forbedrer blodcirkulationen, anti-inflammation, anti-koagulation, reparere de værdiforringede nyre iboende celler, genoprette nyrefunktionen, og regulere immunsystemet af kroppen.

Ved at følge ovenstående systematisk behandling, kan din serumkreatinin 6,5 med FSGS forvaltes godt, så du kan forhindre nyresvigt og leve et stærkt udvidet levetid. Hvis du stadig har spørgsmål om din sygdom eller gerne vil lære mere om vores behandling, kan du efterlade en besked i nedenstående. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig!

没有评论:

发表评论

Online Expert