2014年6月21日星期六

Nye udviklinger i Behandling af IgA nyresygdom 2014

Hvad er nye udviklinger i behandling af IgA nyresygdom 2014? Dette er en af ​​de mest berørte spørgsmål for folk, der har været diagnosticeret med denne lidelse. Her vil vi gerne give en detaljeret forklaring som nedenfor. Håber det hjælper virkelig!

Baseret på mere end 20 års kliniske erfaringer og forskning, har nyre eksperter i Shijiazhuang nyresygdom Hospital udviklet en systematisk behandling for IgA nefropati. Det er kendt som Top Syv TCM Therapies.

Specifikke metoder, der er indeholdt i denne holistiske tilgang omfatter lavement, cyklus terapi, fuld bad terapi, fodbad, moxibustion, varm komprimere terapi, og mundtlig kinesisk urt medicin.

Forud for at gøre det bedste behandling plan, er det vigtigt at få en præcis diagnose af den enkelte patients tilstand. Med hjælp af de mest avancerede diagnostiske teknikker, kan vi opnå dette formål.

Afhængig af personlig diagnose, vil en eller flere af de ovennævnte midler vælges for at danne den mest egnede behandling procedure. TCM behandlingsformer kan fungere til at fjerne blod immobilitet, fremmer blodcirkulationen, anti-inflammation, reparere de værdiforringede nyre celler og væv, og genoprette den overordnede nyre struktur. Desuden vil kroppens immunsystem få godt reguleret, og immunitet kan forbedres. På denne måde kan IgA nyresygdom blive behandlet godt fra roden. Patienterne kan forvente at få en fuld helbredelse.

Håber den førnævnte introduktion kan være nyttigt for din bedre forståelse. Hvis du spekulerer på, om din diagnose af IgA nyresygdom er egnet til at tage Top Seven TCM terapier eller ej, kan du efterlade en besked i det følgende afsnit eller email os på kidney-support@hotmail.com. Vores nyre eksperter vil kontakte dig snarest indenfor 24 timer og tilbyder gratis og professionel hjælp. Tak for din tid. Hold godt!

没有评论:

发表评论

Online Expert