2014年6月28日星期六

Skal jeg være bekymret med Kreatinin på 5.7 i Diabetes

Når vi fik spurgt om dette spørgsmål, "Skal jeg være bekymret med kreatinin på 5,7 i diabetes?" For at gøre detaljeret svar, vi giver forklaring nedenfor. Læs videre for at lære mere nyttig information.

Forud for at tilbyde et svar på spørgsmålet, så lad os først se på, hvor alvorlig lidelsen er. Kreatinin normalt filtreres fra kroppen af ​​nyrerne og udskilles i urinen. Det normale interval er mellem 0,6-1,2 mg / dl. Når langvarige højt blodsukker forårsager nyreskader, kreatinin hober sig op i blodet. Da antallet begynder at stige, er omkring 50% eller mere af nyrefunktionen gået tabt.

Derfor diagnose af kreatinin på 5,7 i Diabetes indikerer, at patienten har udviklet sig til end-stage renal sygdom med tab af de fleste nyrefunktion. Dette er en ganske alvorlig tilstand, som bør behandles så tidligt som muligt. Ellers kan sygdommen være livstruende.

Mens hvad er den nyeste behandling for denne lidelse?

I 2014 har en systematisk kendt som Blood Pollution Therapy er udviklet som den mest avancerede behandling for nyresvigt. Klinisk praksis har vist, at denne behandling er ganske effektiv i at bevare og fremme den samlede nyrefunktion således at normalisere forhøjet kreatinin niveau naturligt.

Som en holistisk tilgang, Blood Pollution Therapy kombineret omfattende blod rensningsmetoder med traditionel kinesisk medicin retsmidler. Hele processen omfatter tre dele, opkaldt fjerne blod immobilitet, Supplement væsentlige elementer til blodet, reparere det beskadigede nyrer og genoprette nyrefunktionen.

Hvis du eller nogen du kender lider af kreatinin på 5,7 i Diabetes, rådes du til at overveje at tage Blood Pollution Therapy at håndtere sygdommen godt. Hvis de behandles i tide, kan du undgå eller få off dialyse med succes, således at leve væsentligt længere levetid.

没有评论:

发表评论

Online Expert