2014年6月15日星期日

Desmodium kunne hjælpe folk med nyresten

Nyre sten, ofte betragtes som en godartet sygdom, kan blokere urinvejene, nyrerne stoppe vandladning, forårsage hovedpine, stærke side eller undertiden resultere i nyresvigt. Mange undersøgelser er blevet iværksat i de senere år for at udforske virkningerne af Desmodium at hjælpe med at løse nyresten. Mennesker, der lider af nyresten kan drage fordel af at henvise dine nyresten ved hjælp Desmodium.

Desmodium, en slags kinesisk traditionel urt, er jin qian cao opkaldt sagde kinesisk. Det har vist sig gavnlig for at fremme diurese og udvisningen sten. Lodsning jin qian cao hund anæstesi med calcium oxalat sten antyder dens virkning på overlegen elevation af ureteral pres hulrum, intensivere vrider ureter, hvilket øger urin produktion og markedsføring af sten til at hente ud.

Analyseres ud fra moderne farmakologi, Jian qian CaO ketoner indeholdende monoterpener, ursolic syre, Hu skyder syre, frie aminosyrer, aske og kalium. Der vanddrivende effekt, hjælper med at reducere ascites og genoprette lever funktioner, og der er typiske effekter i behandling af lever, galdeblære sten og urinveje infections.Probiotics Desmodium effekter i behandling af nyresten kan ses fra disse aspekter: stigende produktion urin, hæmmer krystal formation; regulere pH-niveau, modstå inflammation, lindre smerter, hæmme lipidperoxidering af lever, for at fremme udledning af urea nitrogen, urinsyre og natriumchlorid. Sammenfattende Desmodium hjælper med at forhindre forekomsten af ​​nyresten, sten løse og beskytte nyrerne.

Nyresten er en almindelig form for urinvejene lidelse og forekomsten fortsætter med at stige i de seneste år livsstil er under forandring. Som vi ved, kan nyresten baseret på deres sammensætning opdeles i flere typer, herunder calcium sten, smitsom sten, urinsyre og cystin sten. Nuværende behandling for svære urinvejssten er primært indgreb i vestlig medicin. Urte behandling er forholdsvis sikker naturlig måde at behandle nyresten. Og Desmodium er en repræsentativ art af urt, der kan hjælpe med at behandle nyresten. Hvis du er på udkig efter noget urte behandling, sørg for at finde en læge, der forstår både nyresygdom og urter. Behandling for nyresten bør tages med forsigtighed, fordi nogle medicinsk affald kan forårsage nogle bivirkninger for patienterne.

Ovennævnte om Desmodium for mennesker med nyresten? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har alle de oplysninger, • Hvis du har et problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert