2014年6月9日星期一

Når GFR er 13 med diabetes Hvordan man undgår dialyse eller Transplant

"Når GFR er 13 med diabetes , hvordan man undgår dialyse eller nyretransplantation ? Patienten er 56 år med diabetes i 20 år, på insulin. Foretrækker at finde alternativ naturlig behandling . "

Ekspert svar : . Hej, sir , vi har fået din henvendelse vedrørende diagnosticering af diabetes og GFR 13 Sådan svar dig med nyttige forslag , vi off analyse som nedenfor. Læs videre for at lære mere .

Venligt bemærke, at ikke alle diabetes og GFR 13 patienter har mulighed for at undgå dialyse eller nyretransplantation . For at give dig et præcist svar, er vi først nødt til at patientens detaljerede sygdom situation som hans sygehistorie, symptomer eller komplikationer , co- eksisterende sygdomstilstand , og generelle helbredstilstand kender. Du kan e-maile os på kidney-support@hotmail.com med oplysningerne. Vores nyre eksperter vil analysere det og svare dig hurtigt inden for 24 timer.

For at undgå dialyse eller transplantation , bør patienter med nyresvigt tage hurtig behandling til at kontrollere blodsukkeret godt , stoppe yderligere fald i nyrefunktionen , fremmer blodcirkulationen, fremmer blod og iltforsyning til nyrerne, reparere de værdiforringede nyre iboende celler , og i høj grad øge GFR plan.

Så længe GFR niveau kan øges til 15 eller endog over , kan patienterne definitivt leve et normalt , lang levetid med deres egne nyrer . I dette tilfælde nyreudskiftningsterapi som dialyse eller transplantation er ikke længere nødvendige.

Hvis du eller din elskede man lider af diabetes og nyresvigt , rådes du til at konsultere din læge for den bedste behandling med ovennævnte helbredende virkninger . Eller , er du velkommen til at tjekke her for at lære mere om vores fremhævede behandlinger. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert