2014年6月28日星期六

CKD Behandling: Angivelsen af ​​3. etape CKD Indgåelse Trin 4 CKD

Kronisk nyresygdom (CKD) er en gradvis og stadig udvikling nyre disease.Without effektiv behandling, stadie 3 CKD udvikler sig til scenen 4CKD immediately.Therefore kende angivelse af stadie 3 CKD indgå stadie 4 CKD er mere important.How vi bremse progression af CKD naturligt? Følg vores beskrivelser og finde svarene.

Angivelsen af ​​3. etape CKD Træder i Trin 4

Kronisk nyresygdom (CKD) har fem stages.In stadie 3 CKD, er der mange symptomer efter, såsom kvalme, vomiting.Stage 3 CKD er ikke alvorlig stage.With effektiv behandling, kan fase 3 CKD blive behandlet meget godt.

Trin 4 CKD er et fremskredent stadium af nyre disease.In denne fase, vil der være mange komplikationer efter at true patientens life.Therefore patienter skal være meget opmærksomme på udviklingen af ​​CKD.

Kreatinin er en slags vigtig indeks til at beregne udviklingen af ​​kronisk nyresygdom (CKD). Når Kreatinin er over 5,1, er du muligvis til at indgå i stadie 4 CKD.

Hvordan kan vi bremse udviklingen af ​​fase 3 CKD indgå stadie 4 CKD?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Kinesisk medicin vil blive udvalgt af experts.Those naturlige kinesisk medicin vil blive forarbejdet til små pieces.The to poser er fulde af kinesisk medicin sætte på de renale områder således arbejder på nyrer direkte. Med hjælp fra osmose maskine, de kinesiske medicin giver nutritions for nyre selv-regenerering og selv-opsving.

Medicated Bath

Nyre har den funktion at fjerne affald og giftstoffer ud af kroppen i form af urin. Mens for nyresygdom patienter, den beskadigede nyre har presset for at fjerne alle de affald og giftstoffer ud af kroppen. Gælder derfor vi Medicin Bath at hjælpe nyre dermed skabe bedre miljø for nyre forbedring.

Hvis du er interesseret i vores behandling eller vores hospital, e-mail til kidney-support@hotmail.com med patientens oplysninger og vores eksperter vil give dig et svar med specifik vejledning inden for 48 timer.

没有评论:

发表评论

Online Expert