2014年6月11日星期三

Nefritis og Kreatinin 8 uden Dialyse Hvor længe kan jeg leve

'Hvor længe kan jeg leve med Nefritis og kreatinin 8 ingen dialyse? Når en patient hørt os om dette spørgsmål. For at dele nyttige analyse, giver vi detaljerede svar som nedenfor. Læs eller konsultere vores online læge gratis og professionel hjælp.

Netop set er der ikke en eksakt svar på den forventede levetid for Nefritis og kreatinin 8 uden dialyse. Det omfatter sager som nedenfor:

1.. Ingen behandling

Uden dialyse eller enhver anden behandling, kan din sygdom være livstruende. Du kan dø inden for få dage eller uger, afhængigt af hvor meget nyrefunktionen du stadig har.

2.. Alternativ behandling

Bortset fra dialyse, er alternativ behandling, som kan sikre dig en væsentligt forlænget levetid. Du kan kontakte din læge for den mest passende valg af behandling.

Her ønsker vi at indføre en sådan bod for din reference. Det er almindeligt kendt som Blood Pollution Therapy, den seneste udvikling i behandling af nyresygdomme.

Andre end symptomatisk behandling, Blood Pollution Terapi tager sigte på at behandle nyresygdom fundamentalt fra roden ved at rense blodet, supplere væsentlige elementer til blodet, og reparere beskadigede nyrerne. Begge avancerede blod oprensningsmetoder og traditionel kinesisk medicin behandlingsformer (såsom varm komprimere terapi, lavement, cyklus terapi, fuld bad terapi, moxibustion, fodbad) er involveret i behandlingen procedure. Interesseret i at lære mere detaljeret introduktion? Tjek venligst her.

I et ord, din tilstand af Nefritis og kreatinin 8 uden dialyse er ganske alvorlige. For at leve en længere levetid, anbefales det at indføre alternative og effektiv behandling så tidligt som muligt. Hvis du stadig har noget uklart, så lad os det vide. Vi er meget glade for at dele nyttige råd. Pas venligst og bedste ønsker!

没有评论:

发表评论

Online Expert