2014年6月12日星期四

Gennemsnitlig holdbarhed i peritonealdialyse med diabetes

Dialyse er en måde at rense blodet, når nyrerne ikke længere kan gøre jobbet. Det slipper af kroppens affaldsstoffer, ekstra salt og vand, og hjælper med at kontrollere blodtrykket. I denne artikel, lad os tale om den gennemsnitlige levealder på peritonealdialyse med diabetes. Har du et spørgsmål? Rådfør vores online læge for gratis rådgivning.

I øjeblikket er den gennemsnitlige levealder for en person på dialyse er omkring 3-5 år. Desuden fem-års overlevelsesraten efter starten af ​​behandlingen for diabetes er omkring 29%. Så patienterne vælger peritonealdialyse må forstå, at valget af denne behandling vil være livsændrende og livskvalitet vil blive formindsket.

Der er også mulighed for kinesisk medicin behandling, som er langt mere effektiv behandling, når det kommer til levetid. Hvis de behandles i tide, kan diabetikere undgå eller slippe af peritonealdialyse. Derefter vil deres liv længde blive udvidet betydeligt.

Hidtil har de tilgængelige TCM behandlinger for diabetes og nyresvigt omfatter Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, cyklus terapi, lavement, moxibustion, fuld bad terapi, fodbad, og mundtlig kinesisk urt medicin.

Baseret på den enkelte patients unikke diagnose, vil en eller flere af de ovennævnte midler vælges til dannelse af den bedste behandling planen. TCM behandlingsformer kan arbejde for at fjerne blod immobilitet, forbedrer blodcirkulationen, reparere beskadigede nyre iboende celler og væv, og i høj grad fremme nyre kapacitet. For at få personlige forslag, er du velkommen til at kontakte os på kidney-support@hotmail.com.

Håber ovenstående afsnit kan være nyttigt for din bedre forståelse af at styre din nyresygdom. Hvis du stadig har spørgsmål, kan du efterlade en besked i nedenstående. Det er vores fornøjelse at dele gratis rådgivning. Hold godt!

没有评论:

发表评论

Online Expert