2014年6月27日星期五

CKD: reparere beskadigede nyrerne med naturmedicin

En af de mest berørte problem for mennesker med CKD er, hvad naturmedicin kan bruges til at reparere de beskadigede nyrerne. I denne artikel, lad os tale om dette emne. For personlig rådgivning, er du velkommen til at kontakte vores online læge nu gratis og professionel hjælp.

1. Urter

Forbedre nyre sundhed ved at tage urter, herunder majs silke, mælkebøtte, rødkløver, Astragalus, buchu, Cordyceps sinensis, mælk tidsel, lakridsrod, osv. Tag disse urter kun efter høring af lægen, især hvis du allerede tager receptpligtig medicin eller andre konventionelle behandlinger for din tilstand. For at få listen detaljerede urter, kan du sende os på kidney-support@hotmail.com. Glad for at dele mere information.

2. Ekstern anvendelse af urt medicin: Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy betragtes som den bedste urtemedicin til at reparere nedsat nyre-og genoprette den samlede nyrefunktion. Som en naturlig terapi, det ikke har nogen negativ virkning på kroppen.

Udvalgte kinesiske urt medicin mikroniseret i bittesmå granulat, der er tusind gange mindre i diameter af den oprindelige størrelse. Ved hjælp af avanceret penetrant og osmose enhed, kan effektiv medicin ingredienser ankommer renal læsion direkte og arbejde for at udvide blodkarrene, forbedrer blodcirkulationen og fremmer blodgennemstrømningen i nyrerne.

Derefter vil den selv-fornyelse af de beskadigede nyre iboende celler blive genaktiveret, og dermed reparere svækkede nyrer og inddrive nyrefunktionen. Tjek her for at vide mere detaljeret introduktion om dette middel.

Ovenstående afsnit er nogle generelle introduktion om naturlige midler til at reparere nyreskader. Hvis du stadig har noget uklart, bedes du forlade din tvivl i følgende opslagstavle. Glad for at udveksle nyttige oplysninger. Hold godt!

没有评论:

发表评论

Online Expert