2014年6月29日星期日

BUN 40 & Kreatinin 4,2 i Diabetes Hvordan forebygger nyresvigt

"Hej, min far har diabetes fra sidste 20 år. Men nu er han har et problem af BUN 40 og kreatinin 4.2. Jeg tænkte bare på om du kan hjælpe mig med råd til at hjælpe ham forebygge nyresvigt. Takket være en masse. "

Ekspert svar: Hej, Sir, du har hørt os om din fars tilstand af BUN 40 og kreatinin 4.2. Vi vil gøre vores bedste for at udveksle nyttige oplysninger til at hjælpe ham med at undgå nyresvigt. Håber de forslag, som nedenfor kan være nyttig.

For det første ønsker vi at give dig en generel introduktion om alvoren af ​​hans nuværende sygdom. Faktisk har han udviklet sig til stadie 3 nyresygdom lider moderat nyreskade. Dette er en afgørende tid til at tage tidlig behandling for at stoppe sygdommens videre forværring eller endog vende uorden.

For at hjælpe ham forebygge nyresvigt, vil vi foreslå dig at tale med sin læge om holistisk tilgang, som ikke blot kan normalisere de høje niveauer og fjerne symptomerne, men også reparere de beskadigede nyrer og genoprette den samlede nyrefunktion. På denne måde, kan du forvente at få de mest tilfredsstillende helbredende virkninger.

Hvis du ikke har fundet en sådan form for terapi, vil vi gerne foreslå en naturlig valgmulighed kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy til din reference. Dette er en karakteristisk terapi i Shijiazhuang nyresygdom Hospital i Kina. Kinesiske urt medicin eksternt anvendes for at bevare den resterende nyrefunktion, reparere svækkede nyrer og gendanne nyrerne struktur. Ved at gøre dette, vil høj BUN og kreatinin niveau normaliseres naturligt og sygdommen kan vendes med succes.

Interesseret i at lære mere om Micro-kinesisk medicin Osmotherapy? Kryds af her for at se video introduktionen. Noget uklart, er du velkommen til at lade os vide. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert