2014年6月15日星期日

Reduktion protein i urinen for FSGS

Frigivelse af protein i urin er ofte en funktion af FSGS (fokal segmental glomerulosklerose), som er diagnosticeret ved nyrebiopsi. Normalt protein i urinen filtrering er mindre end 150 mg dagligt, således at tilstedeværelsen af ​​overskydende protein i urinen er en unormal sygdomstilstand. For patienter med FSGS, den højeste mængde af protein i urinen, jo mere alvorlig sygdommen tilstand, og således reducere protein i urinen er af stor medicinsk betydning. Problemet er imidlertid, hvordan man kan reducere protein i urinen af ​​patienter med FSGS?

Hvorfor patienter med FSGS har overskydende protein i urinen?

FSGS focal segmental glomerulosklerose betyder og betyder, at nogle glomeruli er delvist beskadiget. Glomerulus er et netværk af kapillærer, der udfører filtreringen funktion. Når blodet strømmer gennem glomerulær filtration membran, er de fleste af de affald såsom urinstof og kreatinin filtreret ud, men da de fleste af de næringsstoffer bevares protein. Dette er grunden til, at kun nogle protein kan findes i urinen hos en rask person.

FSGS er en nyre lidelse der involverer nogle glomeruli. Når glomerulær filtration membran er beskadiget, protein lækage i urinen, hvilket proteinuri altid kaldet urinprotein. Og som regel, jo mere alvorlig er den skade, som de er, jo mere alvorlig proteinuri og protein i urinen.

Hvordan man kan reducere protein i urinen for patienter med FSGS?

For at reducere protein i urinen effektiv, er nødvendig for patienter med FSGS omfattende behandling. Og denne komplette behandling omfatter:

. 1. Ordentlig kost: spise mindre protein hver dag (eksakt proteinindtag afhænger af den specifikke sygdomstilstand) og 60% protein bør være kvalitet protein høj, der kan findes i mager fisk, æg og mælk kød.

Carry Two. Blodtryk og blodsukker inden for normalområdet, da de kan forværre nyrernes tilstand og forårsage mere protein i urinen.

. 3. Reparation beskadiget glomeruli: I FSGS, glomeruli involverede ikke er fuldt og delvist beskadiget. Under en sådan tilstand, kan nogle af dem blive repareret ved immunterapi. Når nyreskader er repareret, er protein i urinen stærkt reduceret.

. 4 Fastgør resterende glomeruli: FSGS skrider da de er mere og mere af glomeruli involveret. Effektiv beskyttelse af resterende glomeruli hjælpe med at forhindre yderligere skader nyre, for effektivt at stoppe FSGS. På nuværende tidspunkt er kinesisk medicin mest almindeligt anvendt til at beskytte sundt nyrevæv medicin.

Protein i urinen er kun et symptom på FSGS og bortset fra det, kan nogle patienter opleve andre symptomer såsom forhøjet blodtryk. Hvis vi sætter disse symptomer dramatisk, behandle FSGS som helhed og løse problemet fra roden.

Nævnt ovenfor om hvordan man kan reducere protein i urin for FSGS,? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har al den oplysninger, hvis du har problemer, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert