2014年6月23日星期一

Glomerulonephritis og Kreatinin er 6.7 Er Dialyse Nødvendig

»Er dialyse nødvendigt med Glomerulonephritis og kreatinin er 6.7? 'Her er en forespørgsel, vi fik fra en patient. I denne artikel vil vi tale om dette emne, og finde svaret. For personlig rådgivning, konsultere vores online læge for gratis hjælp.

Generelt folk med Glomerulonefrit og kreatinin er 6.7 er foreslået til at starte dialyse, da deres nyrer er blevet alvorligt beskadiget. Med tabet af de fleste nyrefunktion, nyrer ikke fungerer tilstrækkeligt til at opretholde livet.

Som en form for nyreudskiftningsterapi kan dialyse kopiere mange af nyrens funktion som filter blodet at befri kroppen af ​​skadelige affald, ekstra vand. Men terapien gør intet for at forbedre nyreskade. Mens behandlingen, vil patientens tilstand stadig forværre over tid. I sidste ende, komplet nyresvigt er resultatet.

Så kan vi se, at dialyse ikke sikrer tilfredsstillende helbredende virkninger. Er der nogen alternative og bedre mulighed for Glomerulonephritis og kreatinin er 6.7?

Den gode nyhed er, at med den fortsatte udvikling af moderne medicinsk teknologi, har en grundlæggende løsning er udviklet kendt som Blood Pollution Therapy.

Ved at kombinere avancerede blod oprensningsteknikker med traditionel kinesisk medicin behandlingsformer, Blood Pollution Terapi tager sigte på at behandle nyresygdom fra roden. Funktioner af behandlingen indeholde klare op alle giftstoffer og affald ud af kroppen, supplere væsentlige elementer til blodet, reparere beskadigede nyre iboende celler og væv, og genoprette den samlede nyrefunktion. På denne måde vil høj kreatinin normaliseres gradvis, og sygdommen vil ikke forringes i fremtiden.

I tilfælde af Glomerulonephritis og kreatinin er 6,7, kan patienten forvente at undgå eller slippe af dialyse under behandlingen af ​​Blood Pollution Therapy. Har du stadig noget uklart? Du er velkommen til at lade os vide. Hold godt!

没有评论:

发表评论

Online Expert