2014年6月23日星期一

Er Hot Chilli Bad for etape 4 CKD Patienter med Serious Ødem

Hot Chilli er en af ​​de foretrukne fødevarer i vores daglige life.For kronisk nyresygdom (CKD) patienter, kost vejledning er normalt nødvendigt. Mens gør stadie 4 CKD patienter med alvorlig ødem har chili? Følg vores beskrivelser og finde svarene.

Analysen af ​​fase 4 CKD med Serious Ødem

Kronisk nyresygdom (CKD) er opdelt i 5 etaper. Trin 4 CKD er et fremskredent stadium af nyresygdom patients.The nyre funktioner taber til nogle vis grad. Et af de vigtigste nyrefunktion er at danne urin, som er en form for metode til at fjerne affald, toksiner og overskydende vand ud af body.The beskadigede nyre fører til akkumulering af vand og dermed forårsager alvorlige ødem.

Mens chili er en slags mad, som vi normalt have.The metaboliske affald og giftstoffer fra chili skal fjernes ud af kroppen i form af urine.For stadie 4 CKD-patienter, deres nyrer vil overanstrengelse dermed skærpende nyretilstande.

Uden effektiv behandling, vil stadie 4 CKD udvikle på hurtig hastighed.

Hvilken form for behandling er stadie 4 CKD-patienter er egnet til?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en slags naturlig behandling for trin 4 CKD-patienter med alvorlige edema.The teori er som følger:

1.Chinese medicin vil blive brugt til at fjerne affald og giftstoffer ud af kroppen og dermed holde klar blood.Therefor byrden på nyrerne, vil blive lettet på de fleste.

2.Those naturmedicin vil blive ydet mere nyttige nutritions for nyre selv-regenerering og selv-opsving.

Derfor disse forbedrede nyrefunktion kan fjerne overskydende vand ud af body.Edema i 4. etape CKD vil blive lettet.

Samtidig vil udviklingen af ​​4. etape CKD stoppes.

Hvis du er interesseret i vores behandling eller vores hospital, e-mail til kidney-support@hotmail.com med patientens oplysninger og vores eksperter vil give dig et svar med individuel vejledning.

没有评论:

发表评论

Online Expert