2014年6月27日星期五

PKD Patienter med rygsmerter og mindre Urin: Er Urinary System Svag

Polycystisk nyresygdom (PKD) henviser til genetisk nyresygdom. Med væksten af ​​cyster, nyresygdom patienter normalt føler tilbage pain.More alvorlige, PKD patienterne har mindre urin. Mange PKD patienterne har et spørgsmål:? Er der noget galt med deres urinvejene Følg vores beskrivelser og finde svarene.

PKD patienter med rygsmerter og mindre Urin

Polycystisk nyresygdom (PKD) udvikler med udvidelsen af ​​cysts.Those cyster fuld af væske føre til rygsmerter som undertrykker den omgivende areas.When nyrerne påvirkes, er mindre og mindre nyrefunktioner remaining.Forming urin er en af ​​de vigtigste renal functions.Therefore urin bliver mindre og mindre som cyster forstørre og vokser i antal.

Urinproduktion står for nyre funktioner.Den mindre urinproduktion er, desto færre nyrefunktioner are.Therefore det har intet med urinvejene.
For PKD patienter, de har brug for at have en check på hospitalet og finde ud af deres nyre conditions.Then de kan e-maile til os og vores eksperter med beløb oplevelser i nyresygdom hjælper dig med at analysere dem further.According til deres individuelle forhold, vil nogle behandlingsmuligheder tilvejebringes.

Generelt er som følger disse behandlingsmuligheder:

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy sædvanligvis for PKD patients.The effektiviteten af ​​Micro-kinesisk medicin Osmotherapy har været proved.It virker på nyrerne i følgende perspektiver:

1.Shrink cyster

Det aktiverede kinesisk medicin i Micro-kinesisk medicin Osmotherapy virker på cyster directly.It trykændringer mellem den interne og eksterne dermed undertrykkende væske ud af body.So cyster shrink med succes.

2.Repairing nyreskade og Recovering nyrefunktion

De aktiverede kinesisk medicin giver nutritions for nyre sel-regenerering og selv-opsving.

Der er mange behandlinger i vores hospital til behandling af PKD.

Hvis du er interesseret i vores behandlinger eller vores hospital, e-mail til kidney-support@hotmail.com med patientens oplysninger og vores eksperter vil give dig et svar med konkret vejledning.

没有评论:

发表评论

Online Expert