2014年6月15日星期日

Nyresvigt med tisser mere: Hvad skal vi gøre uden dialyse

For nylig fandt jeg, at nogle patienter med nyresvigt stadig har symptomer på at tisse mere. Men de ønsker ikke at have dialyse i fremtiden. Hvad skal vi gøre? Følg vores beskrivelser og finde svarene.

Hvis du har svært ved behandling af nyresygdom, skal du klikke på online læger direkte.

Hvad er betydningen af ​​patienter med nyresvigt med at tisse mere?

Nyresvigt er et fremskredent stadium af nyresygdom. Under normale omstændigheder, den beskadigede nyre undlader at fjerne overskydende vand ud af kroppen i form af urin. Hvis patienter med nyresvigt har mere tisse, nyre stadig virker. Med en effektiv behandling, kan disse patienter med nyresvigt blive behandlet godt uden dialyse.

Dialyse er en slags substitutionsterapi. Det hjælper vores krop at fjerne affald og giftstoffer ud af kroppen og dermed holde patienter med nyresvigt i live. Hvis du har dialyse i lang tid, mange alvorlige symptomer opfølgning. Kvalme, opkastning og hudproblemer er alle resultater af dialyse, hvilket sænker patientens livskvalitet.

Hvad skal vi gøre uden dialyse for patienter med nyresvigt med at tisse mere?

Vores hospital har mange featured behandlinger baseret på kinesisk medicin til patienter med nyresvigt.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er baseret på kinesiske lægemidler. Disse kinesiske Medicin vil blive behandlet i stykker. Disse kinesiske Medicin vil blive sat i små poser. Disse små poser vil blive lagt på de renale områder således arbejder på nyreskader direkte. Når nyreskader er repareret på nogle bestemte grad, vil nyre funktioner blive forbedret. Patienter med nyresvigt slippe af dialyse med succes.

Der er mange behandlinger såsom Blood Purification, cirkel terapi og så videre.

Hvis du har spørgsmål om nyresygdom eller nyresvigt, e-mail til kidney-support@hotmail.com med patientens oplysninger og vores eksperter vil give dig et svar inden for 48 timer.

没有评论:

发表评论

Online Expert