2014年6月12日星期四

Hvad betyder 22% nyrefunktionen hos polycystisk nyresygdom Mean

Efter at få diagnosticeret på 22% nyrefunktion hos polycystisk nyresygdom, kan du ønsker at vide, hvad det betyder. Her, lad os diskutere dette spørgsmål sammen. Foretrækker at tale direkte? Rådfør vores online læge nu for gratis rådgivning.

Forståelse polycystisk Nyrer

Sunde nyrer klare affaldsprodukter fra kroppen og opretholde en normal balance af væsker og kemikalier i kroppen. I tilfælde af polycystisk Nyrer, udvikler mange væskefyldte cyster i nyrerne. Med denne lidelse, almindeligvis problemer ikke udvikle sig, indtil en alder af 30-50. Omkring halvdelen af ​​patienterne udvikler nyresvigt, der kræver dialyse eller en nyretransplantation i en alder af 60 år.

Hvad betyder 22% nyrefunktion i polycystisk nyresygdom betyde?

Diagnosen angiver, at du er nået til fase 4 nyresygdom med alvorlig nedgang i nyrefunktionen på grund af mange store cyster 'undertrykkelse til nyrerne. Dette er et fremskredent stadium. Ubehandlet eller ikke kontrolleres effektivt, vil du udvikle sig til end-stage nyresygdom gradvist over tid.

Venligt bemærke, at ved at tage en effektiv behandling i tide, kan du stoppe sygdommens stadige forværring for at undgå nyresvigt. I øjeblikket er den mest effektive løsning til at håndtere din sygdom er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Andre end oral medicin eller kirurgi, Osmotherapy er en ekstern anvendelse af kinesisk urt medicin uden bivirkninger. Under denne behandling, vil din nyre cyster ikke udvide yderligere og vil blive skrumpet i størrelse over tid. Så vil den resterende nyrefunktion beskyttes. Desuden kan kinesisk urt medicin arbejde for at reparere de værdiforringede nyre iboende celler og genskabe den samlede nyrefunktion.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en personlig løsning. Behandlingsplan bør kun gives efter at en præcis diagnose af din sygdom. Hvis du er interesseret i at vide mere information, kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com eller læg en besked i det følgende afsnit. Glad for at dele mere information!

没有评论:

发表评论

Online Expert