2014年6月21日星期六

Kan serumkreatinin 5.2 sænkes uden dialyse

Kan serumkreatinin 5.2 sænkes uden dialyse? Vi har fået spurgt om dette spørgsmål. I den følgende tekst, lad os tale om dette spørgsmål sammen og finde den tilsvarende svar. Foretrækker at tale direkte? Chat med vores online læge for gratis rådgivning.

Dialyse er en behandlingsmetode, der replikerer nyrefunktion, når de svigter. Så terapi er ofte bruges til at hjælpe patienter med nyresvigt at mindske den høje kreatinin. Behandlingen kan imidlertid ikke stoppe sygdommens yderligere progression. Kreatinin bliver forhøjet igen som nyrefunktion aftager. Derfor er mange patienter søger alternativ og bedre behandling.

Den gode nyhed er, at med den fortsatte udvikling af moderne medicinsk teknologi, har en naturlig valgmulighed er udviklet til at hjælpe med at behandle serumkreatinin 5.2 uden dialyse. Det kaldes Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Som et karakteristisk afhjælpning af Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy opfundet af nyre eksperter efter mange års studier og klinisk praksis. Forskellig fra konventionel oral medicin, dette er en ekstern anvendelse af kinesisk urt medicin med ingen skadelige virkninger på menneskers krop.

Mens få behandling, patienterne bare nødt til at ligge på sengen med to urtemedicin pakker knyttet til deres nyre-regionen. Ved hjælp af moderne penetrant og osmose enhed, kan effektiv medicin ingredienser ankommer renal læsion direkte og derefter træde i kraft til at reparere de beskadigede nyrer og genoprette nyrefunktionen. Når nyrerne kan fungere bedre og bedre, vil forhøjet kreatinin niveau sænkes spontant.

Uanset om din tilstand af serumkreatinin 5.2 er egnet til at få Micro-kinesisk medicin Osmotherapy eller ej? Du er velkommen til at efterlade en besked i nedenstående eller email os på kidney-support@hotmail.com. Det er vores fornøjelse at dele gratis rådgivning. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert