2014年6月15日星期日

Kan Dialyse Hjælp stigning på 12% nyrefunktionen hos PKD

"Kan dialyse hjælp stigning på 12% nyrefunktion i PKD? Min 65 år mor er patienten. Hun gør hæmodialyse nu. "Mange patienter har konsulteret os om lignende undersøgelse. Nedenfor er vores detaljerede analyse. For personlig rådgivning, chat med vores online læge gratis hjælp.

Hej, Sir, ked af at høre, at din 65 år mor lider 12% nyrefunktion på grund af PKD, og ​​nu er i hæmodialysebehandling. Nedenfor er vores svar på din forespørgsel. Håber det er nyttigt for dig bedre forståelse af at styre hendes sygdom.

Faktisk dialyse er blot en nyreerstatningsbehandling. Det kan finde sted en del af nyrerne funktioner, så som at holde patienter med nyresvigt i live. Men det gør ikke noget for at forbedre nyreskader eller reparere nedsat nyrefunktion.

Mens De tager den nuværende behandling, er vi bange for, at din mors nyre kapacitet stadig vil forværres over tid. I sidste ende, komplet nyresvigt er resultatet.

Mens, er der nogen anden behandling for at øge din mors 12% nyrefunktion i PKD?

Hidtil er der endnu ikke en sådan form for terapi i vestlig medicin. Men nyre eksperter fra Shijiazhuang nyresygdom Hospital i Kina har finde en effektiv løsning i kinesisk medicin. Det er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.

På grund af dens overraskende helbredende virkninger for at hjælpe patienterne undgå eller slippe af dialyse Micro-kinesisk medicin Osmotherapy ikke bliver mere og mere populære blandt nyrepatienter i hele verden. I din mors tilfælde kan denne naturlige middel hjælpe hende bevare såvel som maksimalt fremme resterende nyrefunktion. Ved at gøre dette, vil hendes sygdom ikke forringes i fremtiden, og hun kan leve et stærkt udvidet levetid.

Hvis du gerne vil lære mere om Micro-kinesisk medicin, klik her for at se videoen. Håber det hjælper virkelig!

没有评论:

发表评论

Online Expert