2014年6月30日星期一

Kreatinin Level 6.6 i nefrotisk syndrom er Dialyse Påkrævet

Når en nyre patient hørt os om hans sygdom, udtalte han, "Jeg har kreatinin niveau 6,6 i nefrotisk syndrom. Er dialyse kræves i min tilstand? Oplys venligst. "Som svar på denne undersøgelse, giver vi introduktion som nedenfor. For personlig rådgivning, chat med vores online læge gratis og professionel hjælp.

Hej, Sir, da du sagde, du lider af kreatinin niveau 6.6 i nefrotisk syndrom. Ærligt talt, er der ikke et konkret svar om dialyse er nødvendig eller ej, da vi ikke er klar over din detaljerede sygdomstilstand. Generelt er dialyse foreslået, når ens nyrefunktion falder til under 15%. Så hvis du ikke er klar over din nuværende nyrefunktion, kan du få et svar ved at klikke her.

Den gode nyhed er, at hvis du ikke ønsker at gennemgå dialyse, er der alternativ mulighed, som kan sikre, at du mere tilfredsstillende udsigter. Her vil vi gerne anbefale en holistisk tilgang kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Som en innovativ udvikling af traditionel kinesisk medicin, Osmotherapy er en ekstern anvendelse af kinesisk urt medicin. Så det har ingen bivirkninger. Desuden er forbindelserne er helt praktisk. Patienter bare nødt til at ligge på sengen for at få behandling. Det er ligesom en massage.

For din sag af kreatinin niveau 6.6 i nefrotisk syndrom, kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy hjælpe med at forhindre yderligere forværring af din sygdom, lindre symptomer eller komplikationer, og forbedre nyrefunktionen. Når nyrerne fungerer bedre og bedre, vil høj kreatinin niveau sænkes spontant. Derefter kan du helt undgå dialyse og leve et væsentligt forlænget levetid.

Hvis du ønsker at lære mere om fremhævede behandlinger i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, kan du tjekke her. Håber det hjælper virkelig. Hold godt!

没有评论:

发表评论

Online Expert