2014年6月10日星期二

Hvad sker der når Kreatinin er 3,3 efter nyretransplantation

Når patienter får stillet diagnosen af ​​kreatinin er 3,3 efter nyretransplantation, kan de spekulerer på, hvad der sker. I denne artikel vil vi tale om dette emne. Foretrækker at tale direkte? Chat med vores online læge nu for professionel rådgivning.

Hvad er årsagen til kreatinin er 3,3 efter nyretransplantation?

Det serumkreatinin niveau giver en meget god idé om, hvor godt den transplanterede nyre fungerer. Et meget velfungerende nyretransplantation bør have et niveau omkring 1,1-1,3. Forøgelse af dette niveau indikerer dysfunktion af den nye nyre. Hvis dette sker, prompt behandling bør vedtages for at undgå svigt af den transplanterede nyre.

Sådan behandler kreatinin er 3,3 efter nyretransplantation?

Med den stadige udvikling af moderne medicinsk videnskab, har holistisk tilgang er udviklet til at normalisere forhøjet kreatinin niveau efter transplantation for at redde den transplanterede nyre fra fiasko. Behandlingen hedder Blood Pollution Therapy.

Blood Pollution Terapi er en systematisk behandling, som kombinerer avancerede blod oprensningsteknikker og traditionel kinesisk medicin behandlingsformer. Specifikke valg af behandlinger afhænger af patientens præcis diagnose.

Blood rensning behandlinger anvendes til at rense blodet og slippe af giftige stoffer ud af kroppen. Med en positiv indre miljø, kan TCM retsmidler skal vedtages for at bevare og øge den samlede nyrefunktion. Ved at gøre dette, vil forhøjet kreatinin niveau sænkes gradvist .

Hvis du eller din elskede en lider kreatinin er 3,3 efter nyretransplantation, rådes du til at overveje at tage blod rensning terapi så tidligt som muligt for at få de bedste helbredende virkninger. Interesseret i at lære mere om vores featured behandling? Du kan klikke her for at kende den detaljerede introduktion. Håber det hjælper virkelig!

没有评论:

发表评论

Online Expert