2014年6月21日星期六

Har kun 20% af nyrefunktion er Nyretransplantation en kur

"Jeg er 55 år og har kun 20% af nyrefunktionen. Er nyretransplantation en kur for min sygdom? Venligst dele råd. "Efter at have fået denne undersøgelse, giver vi analyse som nedenfor. Læs videre for at lære mere nyttig information.

Hej, Sir, har vi fået din forespørgsel og ked af at høre, at du kun har 20% af nyrefunktionen venstre. Generelt, når nyre kapacitet falder til under 15%, er der behov for en transplantation.

Er nyretransplantation en kur for nyresygdom? Desværre er svaret "NEJ", da operationen er blot en nyreudskiftningsterapi som muligt for patienter at leve en længere levetid. Den nøjagtige levetid sikkert varierer fra sag til sag.

Hvis du er interesseret i at få en personlig analyse om din forventede levetid efter transplantation, kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com med dine testrapporter eller flere sygdomme oplysninger. Vores nyre læger vil foretage en omfattende analyse og svare dig snart.

Desuden vil vi gerne nævne, at alternativ behandling er blevet udviklet til at hjælpe dig med at forhindre en yderligere forværring af nyreskader og i høj grad forbedre den samlede nyrefunktion for at undgå dialyse eller nyretransplantation. Den mulighed er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en karakteristisk behandling Shijiazhuang nyresygdom hospital. Som et naturligt middel, er kinesisk urt medicin eksternt bruges til at arbejde for at reparere de værdiforringede nyre enheder og genoprette nyre struktur. Hvis du vil vide mere detaljeret introduktion, kan du tjekke her.

Efter at få diagnosticeret 20% nyrefunktion, er det klogt for dig at tage rettidige strategier for at forebygge sygdommens yderligere progression, således at nyde en normal, produktiv, og lang levetid. Når du har noget uklart om at styre din sygdom, er du velkommen til at kontakte os. Det er vores fornøjelse at dele nyttige forslag. Pas!

没有评论:

发表评论

Online Expert