2014年6月10日星期二

Cortical cyste 5.84cm på venstre nyre behandle det ved kinesisk medicin

"Min ven er blevet fortalt at have Kortikal Cyste 5.84cm på venstre nyre. Han ønsker ikke at få en operation. Er der nogen naturlige behandling i kinesisk medicin?" Hvis du har lignende undersøgelse, læse denne artikel eller konsultere vores online læge nu for gratis og professionel hjælp.

Hej, Sir, tak for din høring os. Ked af at høre, at din ven er blevet diagnosticeret med Cortical cyste 5.84cm på venstre nyre. Vi vil forsøge at dele flere nyttige oplysninger.

Som du sagde, din ven ikke ønsker at tage kirurgi behandling. Han foreslog at overveje at tage naturlige behandling i kinesisk medicin. En sådan løsning er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Forskellig fra traditionelle orale lægemidler eller operation, Osmotherapy er et eksternt program af urt medicin. Så det har nogen skadelige virkninger på menneskers krop.

I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, har Micro-kinesisk medicin Osmotherapy blevet brugt til behandling nyre cyster i mere end tyve år. Kliniske praksis har vist, at denne behandling er ganske effektiv til at hjælpe med at stoppe udvidelsen af ​​nyrecyste, forbedrer blodcirkulationen, skrumpe cyste i størrelse over tid, lindre symptomer eller komplikationer, reparere beskadigede nyrer og genoprette nyre struktur.

For at sikre de mest tilfredsstillende helbredende virkninger, bør kun gives medicinen recept afhængig af patientens sygdom situation.

Derfor, hvis din ven vil gerne blive evalueret for Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, er du velkommen til at kontakte os på enfermedad-renal@hotmail.com med sin detaljerede oplysninger sygdom såsom hans alder, sygehistorie, symptomer osv. Vores nyre eksperter vil analysere det og svare med individualiserede forslag. Stadig noget uklart? Indtal en besked i nedenstående. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert