2014年6月23日星期一

Kreatinin 8.1 om Dialyse er der alternative naturlig behandling

"Jeg har nyresvigt med kreatinin 8.1 og er i øjeblikket i dialyse. Så jeg tænkte på om der er noget alternativ naturlig behandling for at hjælpe mig? "Som svar på denne forespørgsel, giver vi analyse som nedenfor. Læs videre, hvis du har lignende tvivl. For personlig rådgivning, chat med vores online læge gratis og professionel hjælp.

Hvordan har du det? Ifølge din beskrivelse, er du lider af kreatinin 8.1 i dialyse. Det er klart, den nuværende behandling undlader at kontrollere din sygdom godt. Din er foreslået for at tale med din læge om at justere din behandlingsplan. Ellers vil sygdommen være livstruende.

Her vil vi gerne anbefale alternativ fysisk behandling for din reference - Top Seven TCM Therapies. Metoder, der er involveret i behandlingen er lavement, cyklus terapi, varm komprimere terapi, fuld bad terapi, fodbad, moxibustion, og mundtlig kinesisk urt medicin.

På grundlag af en præcis diagnose af din sygdom situation, vil specifikke behandlinger blive valgt til at danne omfattende behandling. Hvis du er interesseret i at få individualiseret evaluering, kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com med dine testrapporter eller oplysninger detaljeret sygdom. Vores nyre læge vil svare dig med nyttige forslag.

I dit tilfælde af kreatinin 8.1 i dialyse, hvad de kan forvente med hjælp af Top Seven TCM Therapies? Under denne systematiske behandling, vil din sygdom ikke forringes i fremtiden i løbet af nyrefunktionen vil blive bedre med tiden, og forhøjet kreatinin niveau kan sænkes ned spontant. Derefter kan du forvente at leve et længere forventede levetid med stærkt forbedret livskvalitet.

Hvis du stadig har noget uklart om at styre din nyresygdom eller gerne vil lære mere om vores fremhævede behandlinger, kan du efterlade en besked i nedenstående. Glad for at dele gode råd!

没有评论:

发表评论

Online Expert