2014年6月18日星期三

Behandling og forebyggelse for nyresten

Målene for behandling af nyresten at fjerne sten, holde blødhed af urinvejene og gendanne de normale funktioner i urinvejene.

Med hensyn til metoder til at fjerne stenene, der afhænger af mange faktorer, herunder placering, antal og størrelse af stenen, nyrefunktion, fysiske betingelser og vejr der er infektion i nyrerne eller ej.

Generelt, hvis stenen er mindre end 5mm, læge primært vedtage konservativ behandling og tæt overvågning af stenen. Og når stenen er større end 5 mm, vil blive tilbudt operation for at fjerne stenen. Men mere forsigtighed skal ske inden handlingen og vende tilbage for at bekræfte diagnosen. Efter operationen, er det nødvendigt at have fornyet omhyggelig overvågning for at sikre, at stenene er blevet fuldstændigt fjernet, og dette er yderst vigtigt.

Recidivraten af ​​nyresten er høj, og der er omkring 50% nyresten vil falde i 10 år derfor passende og effektive forebyggelsestiltag er meget vigtige. Hvis forhindringen ikke vare længe, ​​kan nyrefunktionen inddrive efter forhindringen er lettet, og hvis forhindringen har varet i lang tid, er det vanskeligt at gendanne de beskadigede nyre funktioner.

Det centrale punkt i at forebygge nyresten er at finde ud af den nøjagtige årsager og indblanding fra roden af ​​problemet.

Kost er også vigtigt til forebyggelse af tilbagefald af nyresten ser. Og patienter skal først gøre rydde del af nyresten, fordi der er forskellige typer af nyresten og forskellige diæter, vil blive leveret i henhold til den del af stenene. For eksempel hvis stenen er sammensat af urinsyre, skal patienterne undgå at spise dyr, skaldyr osv indmad.

Vand indtag er enkel og effektiv forebyggende foranstaltning og anbefales at drikke mere end 4000ml vand hverdag er god til at opløse sten og hente små sten og andre metaboliske affald og giftstoffer.

Egnede øvelser kan hjælpe dig downloade små sten.

Ovenfor er nævnt om behandling og forebyggelse for nyresten,? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitness har alle oplysningerne, hvis du har noget problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert