2014年6月17日星期二

Hvordan til at behandle hovedpine patienter med FSGS

Mange patienter med slutstadiet FSGS især klager over, at de altid lider frygtelig hovedpine næsten hver days.The hovedpine næsten ødelagt hans ønske om at gøre noget. Derfor vide, hvordan man behandler hovedpine for FSGS kan ikke kun hjælpe alle deres behandling, men også hjælpe dem med at opbygge tillid til at kæmpe deres sygdom bedre.

Årsagen til hovedpine for FSGS

De fleste patienter har normalt ikke hyppig hovedpine medmindre din FSGS udviklet nyresvigt, mens andre patienter kan have mild til svære smerter i hovedet tidligt. Flere årsager kan bidrage til denne frygtelige smerter.

Forhøjet blodtryk kan forekomme i den tidlige fase af FSGS eller FSGS i løbet af udviklingen af ​​nyresvigt. Højt blodtryk i hjernen kan trække omkring dine nerver, så du nemt kan forårsage hoved smerter.

Internt miljø uorden: FSGS er en autoimmun sygdom, hvilket betyder, interne balance er forstyrrede patienter. Bortskaffelse høj affald i hjernens blodkar, anæmi forårsaget af jernmangel, elektrolytforstyrrelser, etc., kan alle bidrage til hovedpine for patienter med FSGS.

Medicin til at kontrollere patientens tilstand, er steroider, såsom prednison og immunosuppressive midler, såsom CellCept anvendes ofte. Disse lægemidler kan virkelig hjælpe med at lindre symptomerne på de fleste patienter har en særlig høj tab af protein i urinen. Men de har også mange bivirkninger, og hovedpine er blot en af ​​disse bivirkninger.

Hvordan til at behandle hovedpine patienter med FSGS?

Nogle patienter fortæller, at de forsøger at bruge Tylenol og hvile meget husker din hovedpine, men effekten er ikke så god som de forventer. Her vil eksperter online nyre huske, at aldrig tage nogen form for medicin blindt uden tilladelse fra lægen, da det kan forværre din tilstand. For at sikre, at du kan behandle din hovedpine korrekt, skal du vælge den relevante behandling i henhold til din tilstand. Nu kan kombination af medicin, akupunktur, massage og medicineret bad hjælpe hovedpine mandat effektivt.

没有评论:

发表评论

Online Expert