2014年6月17日星期二

Bedre behandling af hæmaturi i fase 3 Nyresvigt med PKD

Hvad er den bedste behandling for hæmaturi i fase 3 nyresvigt med PKD? Mange patienter med hæmaturi er så forvirret over dette. Fordi de har så meget frygt og bekymring de har flere helbredsproblemer. I lyset af dette, vi præsenterer årsagen og behandling af hæmaturi i PKD.

Årsagen til hæmaturi i fase 3 nyresvigt med PKD:

PKD, kort Polycycstic Renal Disease, er en cystisk genetisk sygdom i nyrerne. Når PKD forværres til en vis grad, vil nogle symptomer, såsom hæmaturi forekomme. Og den vigtigste årsag er repture cyste. En anden årsag nyre sten, som tager 20% andel. Desuden infektion, høj feber kan også føre til hæmaturi i PKD.

Den bedste behandling af hæmaturi i fase 3 nyresvigt med PKD:

Traditionel kinesisk medicin (TCM) har en lang historie, og kan behandle sygdommen fra roden. Men fordi det virker langsomt, så vi har fornys nogle nye naturlige behandlinger til behandling af nyresygdom. Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er baseret på traditionel kinesisk medicin og opfundet af Shijiazhuang nyresygdom Hospital.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en ekstern behandling, og de effektive lægemidler, som har den funktion at behandle nyresygdom i nyrerne er i stand til at trænge gennem huden væv. Lægemidler i denne behandling varierer fra person sygdom. Denne innovative terapi har fire funktioner i behandlingen af ​​PKD.

1. Expand blodkar og fremmer blodgennemstrømningen at forbedre tilstanden af ​​iskæmi iltmangel.

Hæmmer frigivelse af inflammatoriske cytokiner Two. Og forhindre cystevæske sekretion og mindske renal cyster.

3. Undgå blodkoagulation og forhindre trombose.

April. Nedbryde skadelige stoffer og den ekstracellulære matrix til at blokere nyre fibrose proces.

Efter en periode med behandling, vil din hæmaturi blive væsentligt forbedret, og føles mere behagelig. Desuden kan vi også bruge andre behandlinger såsom adjuverende behandling. For eksempel kan vi bruge immunterapi kan forbedre din immunitet; Vi kan også bruge blod rensning for at rense blodet, hvis du lider af alvorlige symptomer.

Konklusionen er, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy den bedste behandling af hæmaturi i fase 3 nyresvigt med PKD kliniske forsøg ansøgning. Eventuelle spørgsmål, hvis du ikke har noget imod, kan du sende dem til enfermedad-renal@hotmail.com, vi håber at kunne hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert