2014年6月12日星期四

Nyrer fungerer på 8% med ESRD Hvad er den bedste behandling

Når nyrerne fungerer på 8% med ESRD, hvad der er den bedste behandling? Efter at få spurgt om dette spørgsmål, giver vi analyse som nedenfor. Foretrækker at tale direkte? Rådfør vores online læge for gratis rådgivning.

Hvis nyrer fungerer på 8% med ESRD, bør den bedste behandling arbejde for at hjælpe med at forhindre yderligere fald i nyrefunktionen og forsøge at forbedre den resterende nyre kapacitet. Patient er altid rådes til at konsultere nyre læge for den mest hensigtsmæssige løsning.

I Kina har en holistisk tilgang blevet opfundet til behandling af ESRD og 8% nyrefunktion effektivt. Det kaldes Blood Pollution Therapy.

Blood Pollution Terapi er en featured behandling af Shijiazhuang nyresygdom Hospital. Som en systematisk metode, det indebærer avancerede blod rensning terapi og traditionel kinesisk medicin retsmidler. Hele behandlingen kan opdeles i tre dele, som nedenfor:

en. Fjern blod stasis af blod rensning teknikker, herunder hæmodialyse, hæmoperfusion, immunoadsorption, plasma udveksling, og CRRT.

b.. Yderligere rense blodet med kinesisk medicin behandlingsformer såsom lavement, cyklus terapi, fuld bad terapi, moxibustion og oral urt medicin.

ca. Bevare og fremme den samlede nyrefunktion. Naturlig option kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy har vist ganske effektiv med disse helbredende virkninger.

Hvis du eller nogen du kender, er stadig på udkig efter den bedste behandling for nyrer fungerer på 8% med ESRD, er du foreslog at overveje at tage Blood Pollution Therapy, den seneste udvikling af behandling af nyresvigt. Ved rettidig tager denne metode, kan du reducere din afhængighed af dialyse eller endda få off dialyse med succes.

Stadig har noget uklart om din sygdom eller gerne vil vide mere om vores behandlinger? Indtal en besked i nedenstående. Du vil helt sikkert få hurtigt svar fra vores nyre læge snart inden for 24 timer. Tak for din tid. Pas!

没有评论:

发表评论

Online Expert