2014年6月23日星期一

Transplanteret nyre & Kreatinin er over 300: Er der nogen Cure

"Hej, min mand blev for nylig at vide, at hans transplanterede nyre svigter og kreatinin er over 300. Han har haft transplantationen siden 2005. Nu er han 60 år, og vi er hærget af nyheden. Jeg elsker min mand så meget, og jeg vil bare gerne vide om der er nogen kur. Tak! "

Ekspert svar: Hej, fru, som du sagde, din mand er at have transplanteret nyresvigt med kreatinin er over 300 Venligst fortvivl ikke.. Det er vores fornøjelse at dele nyttige forslag.

Generelt med kreatinin er over 300 efter nyretransplantation, kan personen forvente et godt resultat ved at tage en rettidig og effektiv behandling. Bør kun gives den mest passende behandling plan på grundlag af en præcis og omfattende diagnose af situationen sygdommen.

Derfor vil vi gerne vide det detaljerede sygdomstilstand af din mand som hans sygehistorie, aktuelle nyrefunktion, valgte behandling eller medicin, og den samlede helbredstilstand. Du kan e-maile os på kidney-support@hotmail.com med detaljerne. Vi vil gøre en personlig analyse for ham og svare dig hurtigst muligt.

Som for effektiv behandling til lavere høj kreatinin niveau i transplanterede nyre, vil vi gerne anbefale en naturlig metode almindeligt kendt som Blood Pollution Therapy. Det er den seneste udvikling i behandling af nyresygdom. Behandlingen kan arbejde på at fjerne blod immobilitet, supplere nødvendige elementer til blodet, reparere nedsat nyre og fremme nyrefunktionen. På denne måde kan hans transplanterede nyre beskyttes og høj kreatinin sænkes naturligt.

Hvis du er interesseret i at lære mere detaljeret introduktion om Blood Pollution Terapi, kan du tjekke her. Håber det hjælper virkelig til bedre forståelse. Hold godt!

没有评论:

发表评论

Online Expert